Alla lyssnar ! :D

Bästa låten just nuuu ! Om ni inte lyssnar missar ni veeeeerkligen något (:
/ Jacqueline

Kakan hääääääääääär

Jag skulle och gäst blogga sa Tuva så varför inte sätta igång? ^^

Idag ska jag:
1.Blogga här hos Tuva och på min egen blogg (kolla häär)
2.Kanske shoppa...är inte 100% säker men om jag gör det så visar jag vad jag köpte :)
3.Åka och kolla på MAJBRASAN hehe tänk det är SISTA gången det kan bli 30-4-11 så ha KUL!


~bild från googel~


Många kramar // Kakan

Johanna Pettersson & Jacqueline Sydebrant (:

TJA :D
Nu börjar vi gästblogga, så fortsätt läsa Tuvas blogg, för den är bra :)
Idag har vi varit i skolan, imorgon ska vi till majbrasan på Gamla IP.
Bloggar senare också, puss :D
/ Jacqueline & Johanna ♥ ( www.juiceocookie.blogg.se )

adjö

ska åka om en timme måste göra ett par saker innan så vi ses ni som ska gästblogga glöm inte att göra det

ps: freja du får också gästblogga om du vill :)

damp

en låååååååååååååååååååååååång länk
nuså, nu borde ni checka in denna blogg tkr ja, mkey?

TJARÅ 'puss&kram

dagens outfit ♥

l
inne-lindex
overall jacka-beställd från innebandyn typ :P
shorts-H&M
leggings- vet inte :P


Jag & Leo(lillebror)


 




hahah alltså bjuder på den ;)


städning

ska städa mitt rum för imorgon kommer våran snäll städare hit o städar i några timmar. sen måste jag packa in för Västerås imorgon(längtar enromt) vi har en match imorgon runt åtta tiden tror jag det var så när vi kommer dit packar vi upp o sedan taggar vi för match ;) fast innan vi åker så är det ju skola :P hinner faktiskt ett inlägg innan jag åker eftersom jag slutar så tidigt o förmodligen ska jag cykla imorgon så det tar inte så lång tid. alltså shiiit det ska bli så spännande jag tror verkligen vi kommer vinna en del matcher för vi är ju så bra asså ;) ska fortsätta städa o sånt men fller inlägg kommer sen.

lyssna o njut


You made my day <3


billyz pizza

sitter just nu och äter billyz pizza,billyz pizza är väldigt god(iallafall enligt min åsikt) ska sen skriva ner lite anteckningar till NO provet som är nästa vecka,tänkte ha med mig dom i bilen på väg till cupen.nu ska nog ringa pappa o se om han kan skjusa mig till gitarren beror lite på när han kommer  hem såklart. om inte så får jag väl cykla till gitarren med gitarren på ryggen(har fodral till gitarren om någon undrade) tycker det är ganska jobbigt för det första gitarren är ganska tung för det andra det är svårt att sitta ner på cykeln om jag har gitarren dcär bak. ska ringa pappa nu så vi hörs väl :)

snart är denna dag slut...

kollar på "greys an atomy" vet att jag inte kan stava till det men jaja :P det var iallafall paus nu så passar på att säga godnatt för sedan ska jag gå och lägga mig. dessutom har vi sovmorgon(en liten) men kanske hinner ett "godmorgon" inlägg. just nu borstar jag tänderna o kommer inte på något mer att skriva så jag säger väl adjö

bara för att ...... ;)


länkbyte med en söt tjej

länkbyte med ella. ella skirver om sin vardag,sina vänner o lite annat.hon skriver bra text med flera bilder o det gillar vi bloggläsare eller hur? :) själv läser jag hennes blogg ganska ofta när jag har tid. jag tycker ni borde ge hennes blogg en chans rightt? ;)

http://bellida.blogg.se/
http://bellida.blogg.se/
http://bellida.blogg.se/
http://bellida.blogg.se/

träning

när pappa jag o max skulle på min träning så var vi lite sena så hann tyvärr inte göra ett inlägg. iallafall när vi kom det så började vi med att springa(tråkk) sprang med caroline och elin fast i slutet sprang jag själv. sen så hände det väl inte så mycket var väldigt trött på träningen p.g.a skolan(vår längsta dag) så var inte riktigt koncentrerad. vi körde match ett tag var på båda lagen som målvakt(alltså man bytte målvakt) hade släppt in ett par bollar hahah duktigt :p sen så sista minuterne körde vi idioten(man springer fram o tillbaka) jobbigt om ni frågar mig eftersom man hade en hög massa kläder på sig. när vi skulle gå gissa vad? 98 killarna(samma ålder som vi) stog utanför hela laget o spelade match. shiiiiiit o jag brukar ju ha målvaktskläderna på mig tills jag är hemma o ska ducsha(stavning) så ja det var väl skojs :p sen när bosse skulle startade bilen o började åka iväg då tuttade han! shiiit wendla o jag bara dukade så snabbt vi kunde medans caroline bara satt där(caroline o jag fick skjus av wendlas pappa som är tränare) haha det var ändå lite kul men samtidigt läskigt. det mest posetiva av allt var att vi fick ett innebandy ställ(alltså kläder,byxa,tröja) bild har ni nedan för texten.


TIPS!

älskar verkligen madison finn böcker. ni borde läsa dom fast vet inte riktigt om ni kan köpa dom här i stockholm för jag har för mig att jag köpte dom här på öland. jag 9 böcker av typ sjukt många iallafall men saknar bok 2. har bok 1,3,4,5,6,7,8 o 9. det handlar om madison(finn heter hon i efternamn) som lever ett vanligt tonårs liv men så träffar hon en tjej på nätet som hon blir jättebra kompis med så dom börjar mejla varandra om vad som har hänt och ber varandra om tips o så. fast det är inte riktigt det den handlar om men en stor del av böckerna står det om när dom mejlar varandra. sen går hon ju i skolan i far hills(en bit utan för new york) o som i många böcker så är hon kär i en kille som heter Hart.(syftade på att det fanns kärlek med i boken)


herregud dör sjukt bra låt asså ;)




lyssna och njut ni lär inte bli besvikna ;) väldigt många jag känner,både vuxna,barn,tonåringar gillar den här låten det var lite så jag fick reda på att denna låt fanns.

gick ju bra :P

fösökte med mitt misslyckande försök att skaffa bloglovin på bloggen men det gick väl sådär men ska be någon fixa det. just nu lyssnar jag på musik o gör ingenting egentligen väntar jag på nästa dag. eftersom det händer mest saker i skolan(iallafall för mig :P) ska nog facebooka lite o kanske chatta med några :)


20 minuter tidigare

denna veckan börjar väldigt bra för hittils så har vi fått sluta alla dagar tidigare.dessutom så gick svenska provet väldigt bra satsar på ett G+ men vi får väl se ;) ska lyssna på lite musik medans jag tränar till NO provet(hinner ju inte träna i helgen pågrund av cupen) men med musik så blir det lite roligare right? :)

undrar vad dennna bild försöker säga ;) ?


Godmorgon folket

Vaknade för ett tag sedan men envisades att gå upp :p just nu äter jag frukost, yougurt med flingor mums va gott. Idag ska jag nog åka bil på morgonen(mamma skjusar) och sen när skolan är slut får jag väl gå hem. Ifall ni undrade så börjar vi 08.00 och slutar 14.55 så ganska lång dag va? Det är våran längsta :p ska nog äta klart nu så skriver när jag kommer hem. Ps: kakan,Johanna och Jacqneline kommer gästblogga om inte Moa också kanske gör ett inlägg.

Tjena brudaar! :D

Tänkte bara säga att det blir jag och Johanna som kommer gästblogga på Tuvas blogg i helgen då hon ska på cup.
Läs vår blogg, tryck på länken :*
P U S S P Å E R , ses i helgen !
/ Jacqueline & Johanna

cup(innebandy)

har cup i helgen så fixar några som kan gästblogga ;) så ni behöver inte oroa er för det.troligen kommer jag fixa ett par stycken runt 5 ungefär som kan gästblogga fredag,lördag och söndag. kommer ju hem på söndag men ändå vet faktiskt inte vilken tid vi kommer vara hemma. vill bara försäkra er om det ;) som tur är slutar jag skolan (på fredag den dagen vi åker) 13.10 men vi brukar sluta tidigare. så hinner göra ett inlägg innan vi åker :) min pappa är en ut av tränarna så han, jag och några andra tjejer som kommer att åka med oss åker före alla andra för att checka in och så. så vi skulle typ åka 15.30 till ditt cupen är. ser fram imot en helg med alla innebandy tjejer(alla är ju inte med för dom ska bort eller så men dom flest åker väl med) så det ska bli kul som sagt.

 bilden har inget med inlägget att göra så ni bara vet


P-R-O-V

har svenska prov imorgon så ska väl ta och träna lite man vill ju inte ha IG ;) men kanske gör något inlägg imellan för kommer ju vara inne på darton och lyssna på musik. just nu så spelas love me med justin bieber(GILLA GILLA) har börjat gilla hans låtar, för dom är ju verkligen bra.
 
bilden har inget att göra med inlägget ifall någon undrade :)


Elvis presley


föll för denna låt direkt när jag hörde den :)

fick sluta skolan tidigare

som ni kanske ser på rubriken så fick vi sluta tidigare idag för att alla lärarna skulle på någon kurs om dom nya betygen eller något liknande.så kom just hem, åt en glass eftersom  det är så varmt ute ;) skulle egentligen följt med karolina och linn till skärholmen i en timme men är för trött. dessutom har farmor lovat att hon och jag ska ut och shoppa någon gång efter påsk,fast nu är ju efter påsk men vi har inte bestämmt något än.

gammal bild(som ni kanske har lagt märke till finss denna bild på headern.


Duschad och klar,dags att säga godnatt

har just duschat och tvättat håret så är ren och fräsch tills imorgon :) har gjort i ordning en del grejer för skolan imorgon. själv har jag inget imot skolan utom alla långa lektioner,läxor och prov men man träffar ju nya vänner där och så. har verkligen saknat många av mina vänner fast har ju också träffat många av dom under påsklovet. säger godnatt nu eftersom jag troligtvis inte kommer hinna göra fler inlägg idag.

fin min man har ;)

K L A D D K A K A


bakade en mini kladdkaka till max,leo och pappa när dom kom hem :) själv är jag väldigt nöjd och den smakar väldigt gott ;)

testet är tagen från alltidnovembarbarn.blogg.se

 

 1. Fullständigt namn?-  Tuva
2. Ålder? - 12 snart 13
3. Vart bor du? - stockholm
4. Bor tillsammans med? - min familj
5. Färg på ditt hus? -  någon slags grön
6. Hus eller lägenhet? - hus
7. När är du född? - 15 oktober 1998
8. Klass? - 6b(bästa klassen)
9. Vilket år tar du studenten? - 2017
10. Något jobb? - nej
11. När gick du upp i morse? - vet inte
12. När ska du sova? - vet inte vi tio tiden kanske
13. Duschat idag? - näj men ska 
14. Kramat någon idag? - mamma och mitt marsvin
15. Pussat någon idag? - mitt marsvin
16. Vad har du ätit idag? - kroketter och kött tror jag
17. Dagens klädsel? - vet ni redan(finns i ett annnat inlägg)
18. Dagens smink? - kajal och ögonskugga
19. Dagens sötnos? - karolina ;)
20. Dagens roligaste? - baka

Socialt:
21. Har du många vänner? - yes ofc ;)
22. Hur många har du kysst? - räknar inte direkt :)
23. Vem kramade du senast? -  mitt marsvin
25. Hur många har varit otrogen mot dig? - näjj
27. Har du pojk-/flickvän? - singel
28. Vem pratade du med i telefon senast? - minns inte
29. Vem fick du senast sms ifrån? - moa <3

Favorit:
31. Film? - pirates of the caribbean
32. Låt? -  down
33. Mat? - torsk med kokt potatis och remoladsås
34. Dryck? - oboy
35. Färg? - blå
37. Stad? -  stockholm
38. Land? - vet inte men ettt varmt land :P
39. Ämne i skolan? - svenska eller franska
40. Människa? - min familj

Senaste:
41. Personen du tänkte på? - kakan läste hennes blogg
42. Personen du kysste? - marsvinet
43. Gången du spydde? - för länge sedan
44. Gången du grät? - hmm förra veckan
45. Pizzan du åt? - länge sedan
46. Gången du var i Göteborg? - aldrig tror jag
47. Gången du var i Stockholm? - är det nu
48. Gången du var full? - aldrig
49. Gången du var hög? -  aldrig
50. Gången du var kåt? - aldrig

Antingen eller:
51. Svart eller vitt? - båda
52. Hund eller katt? - hund
53. Ut och festa eller hemma? - borta bra men hemma bäst
54. Tvspel eller datorspel? -  data
55. Singel eller upptagen? - singel
57. Lunarstorm, helgon eller Playahead? - vet inte
58. Ragga eller bli uppraggad? -  uppraggad
59. Big Brother eller Paradise hotel? - paradise
60. Blont eller svart hår? - svart
61. Har du blåa ögon eller bruna? - bruna
62. Choklad eller lakrits? - choklad
63. Göteborg eller Stockholm? - stockholm ska det va
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - högerhänt
65. Coca cola eller fanta? - inget(gillar inte kolsyra)
66. Pizza eller kebab? - kebab
67. Randigt eller prickigt? - vet inte
68. Älska eller älskas? - båda två
69. Leva eller dö? - leva såklart

Antal:
70. Personer du älskar? - många!!
71. Personer du hatar? -  finns väl någon
72. Gånger du varit full? - aldrig
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period?.....
74. Glassar du ätit på en dag? -  noll
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? -  vet inte
76. Gånger du haft minnesluckor? - vad för något?
77. Gånger du varit hög? - aldrig
78. Personer du saknar just nu? - många
79. Gånger ditt hjärta brustit? - ingen aning

Vem:
80. Vill du kyssa nu? -  h-e-m-l-i-g-t
81. Ska du träffa imorgon? - många dom som går i samma skola som mig
82. Sjöng du senast för? - mig själv
83. Hade du senast en msn-konversation med? - minns inte
84. Spelade du tvspel med senast? - johanna
85. Vill du ta med på resa nu? - karolina och linn
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - ingen
87. Förtjänar att dö? - mördare :P
88. Är söt? - väldigt många
89. Vill du sova jämsides med i natt? - min kudde

Vad:
90. Gör dig glad? - mycket
91. Gör dig ledsen? - många saker
92. Vill du helst göra nu? - äta det jag har bakat
93. Önskar du att du slapp göra? - massa läxor
94. Vill du ha nu? - pengar
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - en ny mobil
96. Längtar du till? -  sommarlovet
97. Tycker du om dina betyg? - är väl bra 
98. Ångrar du i ditt liv? - ....
99. Är det bästa som hänt dig? - emm vet inte finns ganska många saker
100. Hur mycket är klockan? - 16.07


lalal dagen

i början på denna dag har jag lyssnat på musik och läst en bok på stuttsmattan(funny) jag satt där tills jag läste ut hela boken ungefär 166 sidor tror jag. sen har jag tränat fotboll hemma i trädgården,det var väldigt kul tycker jag.sen åt jag lunch....sedan var jag med mina marsvin(som var ute i uteburen) sen slog det mig... att max,leo och pappa kommer hem idag eftersom skolan börjar imorgon(blääääää) så jag har bakat :) stoppade in grejen jag bakade i ugnen för inte så länge sedan bilder kommer när den är klar.


dagens outfit


 här har ni dagens outfit som består av:
tröja-kappahl
byxor-H&M


en trött tjej sitter framför datan

godermorgon(thahah) vaknade för ett tag sedan men stt och kollade på film då..som ni ser har jag svarat på frågestunden inlägget nedanför nästa gång lovar jag att det ska gå snabbare med svaren men det där med videos tar en massa tid :P så svarde via ett inlägg istället. iallafall ska snart gå ner och äta frukost.


svaren på frågestunden

hur många inlägg gör du per dag?
det är svårt att säga beror lite på

vilka bloggar läser du?
oj jag läser 20 bloggar men jag läser mina vänners bloggar varje dag

favvo film?
pirates of the caribbean

favvo artist?
har många

favvo mat?
nudlar,torsk med kokt potatis och remoladsås

ska du börja på fotboll?
efter sommaren antar jag attt jag ska prova på
kram <33333333333

 http://www.linnci.devote.se

Hur känns det att vara en pandabjörn ? ♥
det känns bra jag har ju inte så många smeknamn(Tuva.pandabjörn,tuvis)

Vad tycker du om mej ? :)
oj emm svårt att säga men gå in på kategorin finaste där står det en del  ;)

Är det roligt att vara målvakt på innebandyn? :*
ja det är det väl,men man tröttnar lite då och då

Vad tycker du om vårat innebandy-lag? ♥
bra vi alla har förbättrats,vore kul om det kom fler på träningarna :P

Varför började du blogga? ☺
för många av mina kompisar hade bloggar så då fick jag hjälp av en kompis att fixa en blogg

Vad är det för fel på din mobil ? ):
wendla och många andra kan inte smsa med mig så....jag vet inte men någon vacker dag ska jag ta reda på det

p.s ÄLSKAR DEJ PANDABJÖRN <333 :*
 Älskar dig med semlan ;) <33

2011-04-14 | 16:40:25 | http://alltidnovemberbarn.blogg.se/
K A J J A

favorit blogg?
hmm....dom jag har på mina länkar :)

när började du blogga?
minns inte men om ni går ner på arkiv och sedan på månaden och sedan på mitt första inlägg då kan ni se det.

vad är de värsta du vet inom blogg världen?
när man säger att man ska förbättra sin bloggning men man förbättrar den aldrig

drömdjur?
häst :P

| http://knaskajja.blogg.se/

Saknar du våran gammla klass?
lite gran

Har du nån annan aktivitet?(än innebandy)
gitarr på torsdagar kl 15.30

Gillar du mig?
gå in på kategorin finaste så har du svaret(även om jag vet att du vet svaret)

När går du och lägger dig?
på vardagar kl 22.00 och på helger är det olika

Hur ofta är du innne på datan?
några gånger per dag(när jag bloggar)

Favorit årstid?
sommar


 http://zeidee.devote.se

Sara

Något du blir glad över? när någon säger jag älskar dig(alltså i verkligheten) då blir jag väldigt glad kan man säga

Någon du älskar enormt?
mitt marsvin strössel som dog för ett tag sedan :(

Något du skrattar åt?
min kompisar :P

anna

vad skulle du vilja heta ?
ängla kanske

favorit butiker?
gina tricot,kappahl,lindex,h&m

ett roligt minne?'
när jag och wendla skulle åka till en fotbolls match(bara jag wendla och hennes pappa vet vad som hände)

Ellen

Gillar du varm choklad? Isåfall Oboy eller hemmagjord med kakao och socker?
ja jag gillar varm choklad och jag föredrar hemmagjord

Vilken är din favvofärg?
blå är min älsklings färg

Vilken är din favoritbok?
eldens hemlighet


 http://sweetrain.blogg.se/

bjuder












hittade en till bra låt


miley cyrus


brukar inte gilla hennes låtar men den här var verkligen bra. ge den en chans :)

choklad från choklad fabriken

ni minns kanske att mamma,jag och max åkte till en choklad fabrik i fredags tror jag det var så här kommer då lite bilder.dessutom så var det jag åt super gott.




bilder från butiken alltså dom ovanför

max och jag fick varsinn liggande anka resten köpte mamma till henne och pappa

vaknade vid 12 tiden

som ni ser på rubriken vaknade jag väldigt sent idag kanske berodde på att jag vaknade mitt i natten igåt kväll. iallafall så jag låg kvar i sängen ett tag för attt jag inte orkade gå upp men till slut gick jag upp(Kanske vi halv ett) så jag klädde på mig och sminkade mig sedan var det dags för brunch. jag hade väldigt svårt att bestämma mig men tillslut blev det kroketter med köttbullar. satte mig ute i den sköna solen och åt det kallar jag lyx ;) sen har jag suttit ute och läst i lite pocket böcker så var ganska seg med att blogga men internet har krånglat till sig hemma hos oss så... fast det har blivit lite bättre.

Grattis frida <3

grattis på födelsedagen,hoppas du har haft en bra födelsedag din lilla sötunge ;) vet inte vad mer jag kan säga utom att jag önskar jag kunde krama dig och säga"grattis på födelsedagen"

bild av:TUVA ägare av denna blogg
model: FRIDA födelsedags barnet :)

Jättegoda mina favorit chips rekommenderar!


dagens shopping i stan


från ur och penn, är väldigt nöjd med denna

vi var inne på NK och hittade denna i Tommy Hilfigers avdelning för typ 600 kr?

denna kanske inte ser så snygg ut men den passade bra(bild kommer i ett annat inlägg)

min favorit rätt från och med nu utom nudlar

 
kokt potatis med någon slax torsk och remolad sås(såsen var jäkligt god,den gjorde så maten var god kan man väl säga) detta serveras på långbro värdshus


Gästbloggning :D

HejHej Tuvas alla läsare!Tuva bad mig(Freja) att gästblogga medans hon var i stan och har kul :P Min och Tuvas frågestund som vi har gjort kommer upp imorron eller sent ikväll :)Den håller iallafall på att laddas upp nu men eftersom det tar så lång tid att ladda upp den :( Förlåt Tuva men ska ju bort typ hela dagen så kan inte göra nåt mer inlägg.

Klicka på bilden så kommer ni till min blogg xD



Jag :}

justin bieber


lalalalalallala

vaknade för en stund sedan,så gör några inlågg nu eftersom jag och mamma ska till stan sen.så blir borta ett tag då.just nu så har jag jätteont i mitt öga råkade liksom peta i mitt öga(smart man e) det är bara jag som är vaken alla andra sover,jag tror till och med att marsvinen sover.så det är väldigt tyst hemma hos mig just nu fast det är såklart väldigt skönt också.det är i såna här ögonblick man skulle vilja föra så mycket oväsen som helst så alla vaknar ;) förresten så fixade jag smileysar till bloggen,själv är jag väldigt nöjd men jag hoppas ni också är nöjda :) ska nog ta fram ipoden och spela lite bakery story för just denna gång så har jag choklad tema på bakery story(MUMS)

godnatt

freja sover över i natt igen,vi har väl haft kul antar jag. imorgon lovar jag er att svaren på frågestunden kommer eller på söndag vi får se om dey blir med video eller inte. jaja ska gå och lågga oss nu så vi ses väl imorgon :)


vad ska man säga? mer än att jag älskar dig

du och jag har haft våra stunder och våra bråk men jag älskar dig oavsett vad. du ställer verkligen upp för mig mer än någon annan, seriöst ingen anstänger sig så mycket för mig *tårar i ögonen* erkänn vår humor är så jäkla bra tillsammans ingen kan slå den? det finns verkligen ingen som får mig på bättre humör än du,du står på min sida dag efter dag även om det innebär att svika. jag finns för dig 24 timmar varje dag,det är dig jag tänker på när jag är ledsen och vill bli glad igen. ditt leende sprider sig i hela kroppen det är så det känns att vara lycklig. jag bryr mig inte om hur du ser ut,om du är populär eller inte du kommer alltid vara en av mina bästa vänner.jag ångar inte en ända minut eller sekund med dig.en dag med dig är som att vara i paradiset i en evighet.

dagens ämne är föräldrar

GRÄL:
alla föräldrar är ju olika men i vissa stunder kommer man inte överrens med sina föräldrar vilket kan leda till gräl eller bråk(samma sak men ändå) det som gäller för barnet som blir ledsen ska tänka på var det verkligen värt att bli arg för detta? började jag gråta(om man nu gjorde det) för just den saken eller var det något innan som jag blev ledsen förr som gjorde mig lite sur? det föräldrarna bör tänka på är att inte bli arg utom vara snäll och kanske gå och krama ens barn och säga förlåt kanske? detta breror lite på situationen, men detta är som tips så kommentera inget elakt tack.

MISSFÖRSTÅND:
det kan hända att föräldrar missförstår en och kanske skäler(stavning) på en för att hon/han missförstod. det barnet bör tänka på är att även om mamma/pappa skäler på en så bli inte arg utan försök förklara mer på situationen som föräldrern missförstod så kanske föräldrern förstod allt sen när man berättade. det föräldrern bör tänka på är att inte dra så förhastade slutsatser innan man säger för något.

FINA STUNDER
man har säkert väldigt många fina stunder med sina föräldrarna som man vill blicka tillbaka till när man är ledsen. föräldrar påverkar oss barn på många sätt. tänk tillexempel så här utan föräldrar vart skulle vi bo? skulle vi ha fått alla fina saker om vi inte hade föräldrar? så även om man bråkar med sina föräldrar så tänk vad många stunder med dina föräldrar du har,tänk hur dom har fått dig att skratta,tänk hur mycket domverkligen älskar dig. fina stunder försvinner aldrig.

ÅLDERN PÅVERKAR MYCKET
3år-Mamma ja älskar dig.
10år - Jaja mamma.
16år - OMG morsan går mig på nerverna.
18år - Vill flytta hemifrån!
25år - Mamma hade rätt...
30år - Vill tillbaka till min mamma.
60år - Mamma är borta.
80år - Jag skulle ge vad som helst för att träffa min mamma igen

3år-Pappa ja älskar dig.
10år - Jaja pappa.
16år - OMG farsan går mig på nerverna.
18år - Vill flytta hemifrån!
25år - Pappa hade rätt...
30år - Vill tillbaka till min pappa.
60år - Pappa är borta.
80år - Jag skulle ge vad som helst för att träffa min pappa igen
kopierat från facebook men så kanske det ser ut för ganska många, man har bara en mamma och pappa ovh dom lever bara en gång tänk på det


kanske tar frågestunden ikväll på ett inlägg istället :(

idag har jag och freja stuttsat på stutsmattan och tog lite kort + att jag spelade in en liten video som visar skills. thahhaha ska försöka lägga upp den på bloggen om jag kan. sen så spelade jag,max och freja fotboll max och freja mot mig XD gissa vem som vann? iallafall sen började pappa bygga upp vårt nya tält i trädgården,tältet var väldigt stort i jämnförelse med det vi hade förra året. när pappa var klar gick vi in i tältet och det var väldigt mysigt tycker jag längar att få sova där inne ;) efter det var det lunch mamma gjorde varma mackor med ost och skina(MUMS) när vi hade ätit upp så gick jag och freja ner till parken för att spela lite fotboll. innan vi började spela tog vi ett par kort med min ipod,vid ett träd kan man väl säga. sen tränade vi på lite olika saker när det gäller fotbollen .b.l.a. passar,skott och lite annat. sen orkade vi inte mer så vi gick upp och var med marsvinen(utomhus) i en kvart kanske? o nu sitter båda vi datorerna och gör lite olika saker.

kommer solen att skina idag?

vi får väl hoppas det men just nu så skiner solen ochändå sitter vi inne framför datorerna men vi ska snart gå ut ska bara göra i ordning mig :P har fortfarande inte gjort det tänkte ni ville ha några extra inlägg innan vi går ut och stuttsar eller tar kort.hahaha freja har lite damp på datorn nu då för den inte kan lägga upp en särkild video på youtube. så sitter och skrattar lite nu då :P ska fixa mig nu då och överrösa freja med komplimanger :P

svar på kommentar :P

ellen om frågestund på frejas blogg:
och när vi ändå pratar om frågestunder, när kommer svaren i din? :D

sv: förmodligen idag på video i två delar :)


i love this song



Godmorgon sömntuttor♥

jag vaknad för väldigt länge sedan och när jag vaknade tog jag fram min ipod och lyssnade på musik. jag hade så hög volym när jag lyssnade på musik så jag inte hörde freja när hon skulle försöka prata med mig :P tillsist så hörde jag henne och vi klev upp ur sängarna. men det värsta var att jag hade sjukt mycket förkylning,tur att den har gått över.papppa erbjöd bacon och eggröra(tror jad det hette) men det var bara freja som åt det jag tog yougurt med flingor. nu sitter vi vid datorerna båda två men ska snart gå och göra mig i ordning för en ny dag.

bara så ni vet bilden var från ett år sedan:P


tack ni som frågade massa frågor på frågestunden

Här är länkar till er som ställde frågor under frågestunden:

http://alltidnovemberbarn.blogg.se/

http://zeidee.devote.se/

http://knaskajja.blogg.se/

http://sweetrain.blogg.se/

http://www.linnci.devote.se/

anna som inte har en blogg

sara som inte har en blogg

frågestund på frejas blogg

gå in på hennes blogg och fråga massvis med frågor på hennes frågestund http://zeidee.devote.se/


lite av min önskelista fast fyller år om ett halvår


vill ha ny mobil :P

finns en platt teve för 2000kr + man får dvd grejs

vem vill inte ha pengar? ;)

vill ha ett ipod skal som ser ut såhär ungefär med lite andra färger

vill ha även om det kostar ganska mycket(vill ha i min storlek)

Freja is here now

freja kom för ett tag sedan. först hoppade vi stutsmatta oh pratade lite om olika saker :p sedan smakade vi max saft glass.  han hällde både is och saft i en sån här grej man gör is i(SÄMST FÖRKLARING) ja hoppas ni fattar annars får ni kommentera så förklarar jag bätttre då. iallafall just nu sitter vi både med varsinna datorer i knäet och stirrar på en data skärm. thaha data nördar? kanske det men vi ska väl hitta på lite andra saker också eller hur? såklart så tänkte jag att jag kunde göra ett inlägg på bloggen innan jag och freja hittar på något annat.

Är tbx

Är tbx nu eller kom tbx för en kvart sedan men då gick inte min dator att blogga på :P så nu ska jag nog hoppa på stutsmattan ett tag och såklart spela lite bakery story(nörd med andra ord) medan jag väntar på att Freja ska komma. Hennes mamma skulle göra något innan hon kunde skjusa(stavning) Freja hem till mig. Kom ihåg att dom nyarebilderna kommer laddas upp på söndag eftersom om jag laddar upp nya bilder hela tiden på min dator blir minnet väldigt fullt särkilt om jag bara laddar upp 8 bilder flera gånger i veckan så är det väldigt onödig ;)

choklad

kollade på film och det blev filmen chocolat. nu har jag ätit frukost och gjort i ordning mig.mamma,max och jag ska till en choklad butik som inte ligger så långt bort från där jag bor. ska bli skoj vi ska cykla dit. ska bli skoj min kompis mamma sa att det fanns jättegod choklad där så ska bli kul. sen när vi kommer hem ska jag ringa freja. hon ska sova över här :P så freja är det okej att vänta ett tag? tyvärr kommer jag inte lägga upp fler nya bilder förren på söndag har så många bilder i min dator så minnet börjar bli stort, så får vänta med nyare bilder.

bild från google

Never say never-Justin Bieber


Lyssna och njut ;)

lalalalal ♥ godmorgon

godmorgon vaknade för en stund sedan,så gör ett snabbt inlägg. vet inte om jag ska somna om eller se på film? är en obeslutsam tjej ifall någon undrade. förkylningen där imot har gått ner lite men inte så mycket. tur att farmor hade köpt små näsdukar till mig ;) antar att jag ska svara på frågestunden imorgon , frågestunder kommer inte så ofta upp på min blogg ett fåtal gånger om året kommer en frågestund upp så alla vet.

lPS: det är inte min kamera

Godnatt

Ska gå och lägga mig eftersom känner mig lite öfrkyld så godnatt ;) ville bara säga det

skriv din rubrik här..

har hhostat hela dagen idag kännner mig förkyld så ska gå och lägga mig lite tidigare än vanligt ikväll. hostan är nästan värst för varje gång jag hostar,hostar jag inte lite utan mycket! det är väldig dåligt + att det är påsklov också :P lmitt schema för påsklovet ser ganska okej ut(och då menar jag jättebra)

Imorgon: sova över hos freja

Fredag: kommer hem från freja och är hemma

Lördag: stan med mamma och senare på kvällen ska vi äta på långbro värdshur(BÄSTA DAGEN)

Söndag: laddar upp bilder från veckan och kanske ska vara med någon eller så är jag med mamma

Måndag: vet jag inte

så såg mitt lilla schema ut för dom sista dagarna innen påsklovet är slut :( men sen är det inte så långt kvar tills sommarlov kanske två månader eller något sådant. ska iallafall ducsha nu så hörs senare.

PS: vad tycker ni om headern och den nya färgen? själv är jag jättenöjd men rubrik färg måste ändras vet inte hur man gör det men ska fixa det någon dag.


header <33

har gjort en ny header by my self grymt stolt ;) blev väldigt stor men jaja iallafall ska nog byta fär vill inte ha blå även om blå är min älsklings färg. detta vara bara info och som alltid är mina info inlägg korta så skriver mer senare när jag har fått ordning på färgen och det.

Berättar imorgon

Om när jag var med johanna eftersom dEt kommer ta ett tag och jag är inne på ipod som snart har slut på batteri så ses snart ska hyra film och kolla på teven nu

Älskar er <3

 


Love me-Justin Bieber ♥


Gilla låten så jäkla bra ;)

johanna om en halvtimme <3

johanna kommer om en halvtimme hon har aldrig varit hemma hos mig så får se om hon hittar rätt ;) tilly kunde typ inte göra något idag? så jag och johanna bestämmde att hon och jag skulle göra något. vi kanske får sällskap av vilma senare men hon skulle till frisören kl 11 så vi får väl se. Jacqueline skulle också följt med men hon svarar inte på mobilen :Pså  just nu kollar jag på smallville(gammalt avsnitt såg det avsinttet igår) men hittade inget bättre på teve. glömde kolla på OC igår, har just börjat kolla på OC men det är väldigt bra. nörd av teve serier dårra men jaja. kollade på "vakna med the vocie" imorse då pratde dom lite om bloggar men inte så mycket.

mitt misbildade öga(har inge smink)

Godmorgon ♥

har just vaknat och ska spela gitarr sen,men tror jag ska äta frukost först. sen ska jag ringa tilly eftersom vi ska göra något hon typ loggade ut när vi chattade. ja dettta blir ett kort inlägg, men iallafall blir kanske få inlägg eftersom jag ska vara med tilly. ska äta nu så hörs senare alla läsare.

 


Det är kärlek

Alltså älskar dig det vet du, vi har haft våra bråk men älskar dig lika mycket hela tiden. Du är den enda jag vågar prata rakt ut med,med dig kan man berätta det man behöver få ut. Vi har många minnen som ingen kan ersätta vill bara åka tillbakas i tiden och leva om allt men jag vet också att jag kommer uppleva nya minnen med dig. Just nu chattar jag med dig på Facebook och känslan att bara chatta med dig går inte att beskriva. Du börjar på f och slutar på reja och jag älskar dig<3

test :P

Dumhets-testet

(x ) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
( ) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
( ) du har gått in i en glasdörr
( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
( ) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
( ) du har sprungit in i ett träd
(x) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen
(x ) du testade precis om du klarade det
( ) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
( ) ditt hår är/har varit blont
( ) folk har kallat dig långsam
( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
( ) du har nån gång somnat på en lektion
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
( ) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal
( ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre
(x) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller ut och in utan att ens märka
( ) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
( ) du råkar göra sönder väldigt många saker 
 

( ) du har trillat av stolen då den stått helt still
( ) du använder ordet "eh" väldigt många gånger om dagen

Summa:

18 eller mindre betyder att du inte är dum.

 


lalalalal ♥

har försökt komma på vad mamma och jag ska göra på lördag men det går ganska trögt. först tänkte att vi skulle gå till fotografiska museumet men när jag kollade extra noga vad man kunde gör verkade det inte så kul. sen har jag gjort lite andra saker som gör att jag inte har kollat på fler ställen att göra något på. just i detta ögonblick kom jag på ett par ideer. haha mamma kom hem nyss och då föreslog jag att vi kunde åka till stan och hon svarade ja!! är superglad...<3 längtar dit redan ska bli kul och sen på kvällen så ska vi äta på långbro värdshus. GILLA GILLA GILLA sjukt mycket.imorgon så kanske jag ska vara med karolina bara hon svarar på facebook någon gång annars får jag göra något med någon annan. ska spela lite gitarr nu så skriver mer sen adjö :P

bild på långbro värdshus(bilden är från google)


OMG vill ha om det fanns i min storlek :P



är bara tvungen att lägga upp musikklipp varje dag


ni kommer inte ångra er lovar alltså denna låt är ju inte direkt ny men ändå ;)

Test ♥

Vilken svordom använder du mest?  vet inte riktigt    
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? hmm beror på om jag har sovmorgon elller inte
Var köper du dina matvaror ifrån? köper typ aldrig några matvaror
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? hmmm.....vara med
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? beror på hur mycket jag kännar men en teve för 2000 kr
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? japp ;)
Vad åt du till middag senast? pasta
Kan du vissla? neej
Tittade du på tecknat när du var liten? jaa
Äger du några popband t-shirts? neej (ogilla)
När flög du senast? ........vet inte.....
Pratar du några andra språk? engelska,franska
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? nja .....
Vad har du med dig in på bion? en kompis ;)
Vad har du för väder? soligt
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? går inte på gymnasiet?
När sov du senast på golvet? hmm....
Vilken är din favorit drink? choklad milkshake
Gillar du din boendesituation? ja gör jag väl
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? vet inte
Är dina dagar fullbokade och stressiga? olika
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? nej
Hur gammal blir du nästa födelsedag? tonåring :)
Tror du på liv på andra planeter? emm  nja men vore kul om det fanns  liv på andra planeter
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? inget jag lyssnar på musik
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? vore kul men det är typ helt otroligt komplicerat
Tycker du om att krama folk? jaa!!
Äger du en digitalkamera? nej :(
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? ingen typ
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? lite bara om dom inte har någon bra anledning
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? nej
Är du mörkrädd? lite


rubrik behövs nog inte

nu så letar jag efter någonting mamma och jag kan göra på lördag. vi ska till långbro värdshur kl 17.00 så tänkte det vore kul att göra något annat på dagen. föreslog bio men mamma hittade ingen hon vill se :P om ni har några tips så skriv gärna om det. iallafall just nu lyssnar jag självfallet på lite musik också nu spelas down med jay sean. dagens göra lista:

*hitta något mamma och jag kan göra på lördag

*bestämma dagar och tider med kompisar

*blogga

*vara med marsvinen

*ta lite kort om jag hinner

vi får väl se vad jag hinner,den sista är inte så viktig direkt . ibland önskar jag att det inte vore så stressigt just nu är det halv stressigt.fler inlägg kommer snart så kolla in snart igen ;)

godmorgon sömntuttor

vaknade för en halvtimma sedan, känner mig lite förkyld och så. som vanligt nördar jag bakery story men ska nog sätta mig och kolla på en film. vet liksom inte vilken film jag ska se.shiit gillar inte när man ska bestämmma sig för en grej,men får väl ta och bestämma mig någon gång. sen ska jag äta frukost men efter det bloggar ja såklart ;)

tog kort på leos karameller :P


Test ♥

Tre-saker-testet

Tre saker jag inte förstår mig på:
Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet: dator,godisskål,högtalare
Tre saker jag gör just nu:bloggar,lyssnar på musik,andas
Tre saker jag vill göra innan jag dör:säga att jag äslkar dig till alla jag älskar,vara med i en film,åka runt hela jordklotet och sedan blogga om hur det var.
Tre saker jag kan:läsa,skriva,tala
Tre saker jag inte kan:läsa andras tankar,bli osinlyg,leva föralltid
Tre saker jag tycker att du ska lyssna på:down,in my head,love me
Tre saker jag skulle vilja lära mig: vet inte
Tre favoriträtter:vet inte har många

Sömn-testet

- Vad har du på dig när du sover? pjamas
- Hur sover du helst? (på sidan, ryggen etc)sidan
- Hur många kuddar har du i sängen? en men vore roligare att ha fler
- Kommer du ihåg vad du drömmer på nätterna? nja bara dom drömmar jag vill komma ihåg
- Har du drömt "sann-drömmar" någon gång? nej inte vad jag minns

Mode-testet

Beskriv din stil med 3 ord. bekvämma fina ....kom inte på något mer
Vad innebär mode för dig?  jaaa det innebär .....
Vilka är dina favoritaffärer/ butiker? H&M cubus kappahl lindex gina tricot bikbok
Vilken är din favoritdesigner? kan icke svara på
Vad är din favorit i höst? .....
Hur mycket shoppar du för i månaden? olika,olika perioder
Dyraste plagget respektive billigaste? hmm.....
Tror du att du kommer att kunna shoppa lika mycket om 10 år som du gör idag? kan inte läsa framtiden
Brukar du tröstshoppa? neej
Högklackat eller lågklackat? lågklackat
Vilken är din drömväska? den är från japan (haha)
Vilket blir ditt nästa köp? ny tröja tror jag kan inte läsa framtiden
Vilka är dina stilikoner? ........
Favoritplagg just nu? min nya jacka från new yorker
Favoritaccessoarer? armband


Tack farmor <3

farmor har köpt lite godis till mig så tänkte visa bilder på det nu






 


one wonderful day ♥

nu ska jag berätta hela historien från början till slut.

Imorse bestämde jag,johanna och jacqueline att johanna skulle komma till parken som ligger ungefär brevid där jag oh jacqueline bor. johanna hade inte ätit frukost så fick vänta ett tag. plötsligt så ringde det på mobilen och då väntade johanna på mig och jacqueline nere i parken. så jag skyndade mig ner i källaren för att gå ut då glömde jag var mina nycklar var så sprang upp och letade sen ringde jag mamma, och då hittade jag nycklarna. så sprang ner i källaren igen då kom jag på att mina skor var där uppe så fick springa upp en gång till. sen så när jag skulle gå ner så mötte jag jacqueline med sin hund,vi gick ner till parken tillsammans. där mötte vi johanna, vi pratade lite och så. sedan bestämmde vi att vi skulle gå till skolan och spela fotboll,vi ringde karolina för hon hade en boll som vi brukar använda i skolan. så jacqueline lämnade sin hund o jag hämtade cykeln sedan cyklade vi till skolan. vi fick vänta innnan karolina kom.

här är en bild på johanna och jacqueline när vi väntar på karolina i skolan.

tillslut kom karolina då började vi spela fotboll,johanna och jag var i ett lag och jacqueline och karolina var i ett lag. johanna spelade med en pinne(haha) men det gick bra ändå vi lyckades få in 3 mål tror jag. sedan så såg karolina en kill kompis som jobbar på vår skola, så vi gick och hälsade på honom. sedan åkte vi till en sjö(typ) som ligger brevid långbro värdshus.



ett få tal bilder på när vi var där

sen så åkte vi till långsjön där emma skulle möta oss. karolina och emma skulle bada(kallt) men karolina skulle häämta sina badkläder först,hon bor ganska nära långsjön. hon tog sin tid på sig så emma,jag,johanna och jacqueline klättrade upp i ett träd. ganska kul faktiskt men jag och jacqueline klättrade inte så högt upp. vi väntade och väntade så tillslut ringde jag karolina och frågade var hon va. hon skulle just cykla iväg från sitt hus. så vi väntade ett litet tag till och tillslut kom hon. då så hoppade emma i först sedan karolina.deras lilla citat från att ha badat i långsjön"jag har hjärnfrys" thahah bra citat va?


en bild från när dom hoppade i man ser bara vattnet men jag tycker bilden blev rätt snygg.

sen så hoppade dom i fler gånger men tillslut åkte alla hem. jag,jacqeuline oh johanna åkte hem till  jacqueline för att titta på OC själv har jag bara sätt 2 avsnitt av OC men det var rätt bra. när OC var slut åkte jag och johanna hem tog typ bara några sekunder innan jag var hemma. ja det var det nu är maten snart klar så bloggar mer sen.


dags för skoj

johanna är på väg hit så jag o jacqueline ska möta upp henne sen ska vi väl hitta på något ;) blir mer bloggning sen. tack föresten för alla kommentarer,jag gillar kommentarer ;)

svar på kommentar

Isabelle om Min favorit helt klart!:
Hur många år är du? :D

sv: 12 fyller 13 i år :)

bara att vänta..

på jacqueline vi ska ju spela fotboll med några mer tjejer så har skickat sms hoppas hon svarar snart. vi bor ju grannar så kanske kan gå eller cykla tillsammans. klockanär snart 10 om typ 20 minuter så hon kanske inte är vaken. har ganska dåligt tålamod (thahah) lyssnar på lite musik och är inne på facebook.

bild från förra veckan


Min favorit helt klart!


älskar den här låten så jäkla mycket<333 lyssna ni kommer inte bli besvikna!

wake up

idag är en bra dag för idag ska jag spela fotboll med några av mina kompisar. vi har inte bestämmt tid så ska rringa en av dom som ska med o spela(vi bor grannar) men ska vänta ett tag hon sover kanske klockan är ju ändå bara 07.50 så väntar ett tag. ska gå ner o kolla på teve + äta frukost vet inte vad ag ska äta riktigt men hittar väl på något. svarar på frågestunden på fredag så alla vet om ni har några frågor kan ni gå in på katigorin frågestund o ställa några frågor.


bild från igår :)


bra låt


tack för min allra bästa vän wendla vet jag hur man lägger upp såna här videoklipp kolla in hennes blogg http://alltidnovemberbarn.blogg.se/ läser den varje dag det borde ni också göra

bilder från fotbollen


sötnosar :)

vilma då varför gömmer du ditt ansikte bakom mobilen? ;)
fina tjejer
madde vad håller du på med? ;)
dumma bilder som blir suddiga



bilder från när dom spelade mot vad laget nu hette

 


summar in my heart




kompisar

alltså känner att jag vill vara med några kompisar under påsklovet så alla mina kompisar KOMMENTERA om ni har lust att göra ågonting det är bara att säga dag och tid!!!  snällla någon okej var bara det jag ville säga :)

aww....<3

M-max

T-tuva

strössel-mitt marsvin som dog för nåt år sedan

T-kom max vi plockar blommor till strössels grav

M-jag har inga blommor

T-här ta några av mina

*går mot graven*

T-så nu kan du säga något snällt till strössel innan du lägger blommorna vid graven

M-jag älskar dig
 
*lägger blommorna vid graven*
sann historia hända idag 17 april 2011


marsvinen

jag och leo har varit ute med marsvinen. det var väldigt kul men vi höll alltid koll på om det kom några katter(katter äter marsvin) så ogillar verkligen katter. vi hade dom i kopell(stavning) ja mamma köpte kopell till dom som vi kan använda när dom vill gå runt i trädgården.just nu är dom i utomhus buren(bild kommer senare på dagen) vi ska snart äta varma mackor även om det är varmt ute. mums det var ett tag sedan vi fick varma mackor. ska nog ut en stund innan maten så ses senare allla läsare.


detta är bilder på när dom är i inneburen :)

dagens outfit ♥


linne-lindex
leggings-H&M
shorts-H&M
jacka-new yorker


reklam

pirates of the caribbean 4 är på reklam på tv!!! alltså dom ska gå på röda mattan i L.A. fast trailern till pirates of the caribbean 4 visas också. längtar enromt tills man kan se 4:an på bio några tjejor i min klass vill se den så ska väl gå med dom hoppas jag.(helst premiären) alltså fatta vad coolt att se den på premiären!! sen när den kommer ut på film ska jag köpa den på direkten såklart. snart är det 11 maj eller inte så snart men vi är ju på väg dit eller hur? oh 11 maj kommer pirates of the caribbean filmerna 1-3 längtar!

vaken

vaknade för drygt en timme sen har lyssnat på musik via spotify. idag så händer inte så mycket ska vara med marsvinen utomhus ;) sen hoppa stutsmatta,äta o ja lite olika saker. är det någon som har bra drömmar? mina drömmar = mardrömmar. just nu spelas all day med cody simpsons på spotify. ska fortsätta lyssna på lite musik så see you!
  

info♥

http://neverorforever.blogg.se/2011/april/gissa-vad.html?_tmp=f088a569aa2bbb61e424bd5c1e96cf0832e565ef

en länk till min frågestund vissa har frågat frågor på andra inlägg men det gör inget men ni får skriva om dom på riktiga frågestunds inlägget. fråga på nu svarar på dom under llovet.

ut o njut

har varit ute ett tag nu, för första gången på året tog vi ut våra söta marsvin. dom tyckte det var väldigt kul. jag gav dom gurka två gånger idag så halva gurkan är slut. ska snart äta god middag och sen blir det muffins! skoj att se max min när jag tar fram muffinsarna han är den ända som inte vet att jag har bakat muffins. sen ska jag tvätta mitt hår satsar på att tvätta håret två gånger i veckan.har 5 mintkyssar kvar thaha men det var väl inte så många när jag köpte dom,eftersom dom var så stora.

sen ska jag hitta på något med leo o nörda bakery o resturangt(stavning) story. har nördat dom spelen ett tag nu thaha. just det kommer svara på frågestunden under nästa vecka.

dagens köp ♥

köpte på new yorker (en bild på avstånd)

min jacka elller vad man kan kalla den (på nära håll)


muffins

igår bakade ju jag muffins så har kommer ett par bilder

så såg dom ut innan vi satte in dom i ugnen

så såg dom ut nu när jag tog kort på dagen

så här såg dom ut när jag tog kort igår kväll när dom var färdiga


godmorgon

lyssnar på musik via spotify,just nu spelas one time med justin bieber. gör i ordning mig för shopping i skärholmen(GILLA) bilder kommer senare när jag är hemma från shoppingen. skönt med påsklov? det tycker iallafall jag. ska fråga(eller ringa)karolina vilken dag vi ska göra något.jag har bara lust att spela fotboll det är så kul(iallafall när man spelar med tjejerna i min klass) för vi kör med bra teamwork,passningsspel, och lite annat. jag ligger just nu sitter jag i min säng coh väntar tills mamma säger att vi ska åka ;)

bild när jag är hemma hos wendla


baka

ska baka chockladmuffins tills imorgon så ska fixa det så ni får se kort på dom imorgon dags att börja fixa

påsklov

alltså fattar knappt att det är påsklov..är det inte skönt? ska vara med fyra kompisar under påsklovet längtar! ska få påskägg av farmor på måndag(hoppas den är fylld med massvis med godis även om jag gillar chips mer. varje år får vi godis+lite pengar i vårat påskägg(iallafall vad jag kommer ihåg) så kommer bilder på mitt påskägg när jag får det(alltså på måndag) undrar om jag ska måla ägg i år? kanske ett ägg men det beror på om mina lillebrorsor ska måla. brukar ni klä ut er till påskkäringar(stavning) gjorde det när jag var liten, tror jag vet inte om jag gick ut och frågade om godis. kanske bara klädde mig till en påskkäring(stavning) för skojs skull.

(bilder från google)


smallville älska

kollar på det nu är ett jättebra program. tips kl 21.00 är det smallville på kanal 6. har sett på det ett tag är verkligen jättebra ge serien en chans ;) om ni har en bra tv-serie så tipsa gärna om det.

random bild

någon som vill se?


någon som vill se någon av dom filmerna jag vill! smsa mig eller kommentera


mina drömmar(kan man säga)

kommer inte stå i ordning

*inga läxor

*ingen mer reklam på tv(utom bra bio filmer som kommer på premiär)

*bo brevid havet i U.S.A.

*få vara med om ett riktigt äventyr  

*vara med i en film

*lära mig använda ett riktigt svärd

*få en egen lägenhet som inte kostar(varken el,lägenheten o allt annat som har med lägenheten att göra)

*min blogg får fler kommentarer och tittare(läs,kommentera,rekommendera,följ)

detta var bara några drömmar


Utkast: April 14, 2011

Vad heter du? Tuva vad annars ;)
Har du kysst någon inom de två senaste veckorna? mitt marsvin
Är du kär? typ
Gjort nåt du ångrar? jaa
Velat bli tillsammans med ditt ex igen? .....
Är du blyg? nja lite
Vilken årstid gillar du mest? sommaren såklart
Favoritdjur?  marsvin
Vad består din garderob av?  tror du?
Hur mycket pengar har du varje månad?  vet inte
Vad köpte du senast? kajal
Den bästa filmen? pirates of the caribbean
Vad är klockan just nu? 13.33 
Hur mår du? bra
Vem kysste du senast? mitt marsvin
Har du åkt moped någon gång? jaa ivietnam
Är du mörkrädd? lite
Vart skulle du helst vilja ha piercing? naveln typ
Saft eller alkohol? saft
Största svaghet? vet inte
Röker du? gissa
Bästa bok?  simon och sofie
Blivit rånad? nej
Humör just nu? bra humör
Vilka internetsidor besöker du varje dag? blogg.se
Vad slösar du mest pengar på? kläder
Kan man vara vän med sitt ex? jaa kan man väl
Favoritchoklad? all utom vit chocklad typ
Varit kär i en kändis? yess
Har du lätt för att kunna lita på folk?  njaaa antar det
Är du lycklig? jaaa
Använder du smink? jaa kajal
Hur ofta motionerar du? olika
Vad har du för drömmar? har många drömmar kan skriva upp några i ett annnat inlägg
Blivit tagen/hämtad av polis? nej
Blivit förföljd? nejj
Hur svarar du i hemtelefonen? hej det är tuva
Hur svarar du i mobiltelefonen? hej
Ringer det mycket till dig? nja
Ringer du mycket? nej
Vem ringde du senast? tilly
Hur mycket pengar har du?  vetinte
Antal timmar sömn inatt?  räknar inte 
Vem vet mest om dig? min familj
Vem vet du mest om? min familj
Vad ser du fram emot? turkiet
Vad vill du just nu? ha sommar
Vem längtar du mest efter? turkiet + shopping
Vem vill du helst slippa? läxor!
Vilken årstid är det nu?  vår sist jag kollade
Har du varit kär?  ja
Vad åt du senast? nudlar

Dag 14

vad jagverkligen längtar efter.

ja det är ju påsklov nu så längtar tills imorgon ska till skärholmen men längtar mest till sommarlov såklart. tänk er bara ett sommarlov per år, fast det är ju ganska bra då har man något att längta efter right? ;)

tack för alla frågor under frågestunden fortsätt fråga <3


tbx från ip. jag sprang tillsammans med karolina, hela långa varvet. 3,8 km tror jag det var alltså shit är stolt över mig själv. men i slutet var det VÄLDIGT lerigt så mina gympa skor är fulla med lera. jag cyklade förre alla i min familj när vi skulle åka hem för att  sätta mi med en pinne och försöka ta bort det värsta. nu är man hemma och är ganska trött men imorgon är det sista dagen innan påsklovet thihi! längtar men längtar också tills imorgon på lunchen brukar alla tjejer i våran klass spela fotboll(GILLA) har en fotboll i mitt skåp ;) bilden är tagen hos wendla.

dagens outfit ♥ till ljusruset

tröja-stadium
byxor-assist
jacka som inte finns på bilden-vet inte


ljusruset

ska springa ljusruset alltså vid ip. är inte så sugen på att springa men ska nog gå. ska ta med mig hörlurar för säkerhets skull.

FRÅGESTUND

nu ska jag ha frågestund! fråga vad ni vill, ni får ställa hur många frågor ni vill även om det är samma person. som en liten bonus så kommer jag länka dom som frågar något under frågastunden(om ni har en egen blogg alltså) så fråga på ;)

Dag 13

vad jag saknar med den gamla tiden.

några kompisar har förendrats nu när man har byt skola(syftar mest på killarna) alla minnen skanar jag mmest,när man spelade king när det var rast, seplade fotboll med både killar och tjejer och allt annat. ja det var väl annat vill nog inte gå in på detaljer.

.......

godmorgon gör i ordning mig just nu. skolan börjar 08.25 så har ju lite sovmorgon(det gillar vi) vi slutar 13.30 idag så cyklar hemmed jacque sen så blir det väl något inlägg för har gitarr 15.30 så cyklar dit för första gången! vår första lektion är matte så vi kommer gå igenom sånt som kommer på provet som vi har imorgon(OMG) mamma kom på ett väldigt enkelt sett att räkna så ska fråka croline(mattelärare) om man kan räkna så på provet. ska smsa med jacque och fråga när vi ska börja cykla så see you later ;)

detta är min cykel


i need converse!♥



gillar den längst ner mest helt klart!<33333


info♥

ny kategori kommer komma lite info då och då. här kommer några info meningar just nu
*försöker hitta kompisar att vara med under påsklovet(vill ju inte bara vara hemma)
*ska spela bakery story(grymt kul) nördar det spelet på ipoden
*har gjort lite matte nu vill inte få IG
*ska cykla till skolan imorgon med jacqueline och tove :)
*längtar tills ljusruset!(vet inte varför thaha)

tränar man blir man bättre

ska på innebandy karro o jag ska vara målisar, om inte karro ångrar sig vilket jag inte tror hon kommer göra. tar alltid på mig målvakts kläderna hemma mycket bättre tycker jag. ibland kan dte kännas tråkigt när det inte händer något när man står i mål, men det är väl ganska bra för det betyder att ens eget lag är på andra plan halvan och försöker göra mål(vem vet dom kanske lyckas?) men att vara målvakt innebär också att lära sig att inte vara rädd för bollarna. jag brukar vara rädd för dom som sjkuter(stavning) hårt, det kanske är 3 i vårt lag som jag är rädd för att ta deras bollar. men hopppas jag vänjer mig,vårt lag ska springa ljusruset imorgon ska bli både kul och tråkigt.

bjuder på en bild ;)


dagens outfit ♥


tröja-stadium
fliströja-cubus
byxor-kappahl

dag 12

vad jag tycker om min klass.

jag tycker 6B är en sjukt skön klass asså. skrattar nästan varje dag i skolan antingen för någon gjorde något klantigt med flit(för att folk ska skratta) eller för massa andra saker. jag kan vara mig själv med alla tjejor i klassen(så himla bra) alla killar kan jag väl också vara mig själv med. jag tycker det är roligaste är att spela fotboll med dom i klassen så jäkla kul. även om inte alla vill spela fotboll för dom tycker det är läskigt. men idag fick vi några tjejor i min klass att prova spela och dom tycker/tyckte det var jätteskoj. så har en fotboll i mitt skåp(lånad av svartis) den är bra pumpad och så. jag berättade lite om klassen och så ;)

Godmorgon

Ska äta frukost,makaroner med korv MUMS sen är det snart dags för skolan ska kanske cykla eller inte? Vet inte än. Slutar fem i tre så är väl hemma kvart över om jag går

lär dig att älska




Tuva diggar!(bilder från google)


tandställning!

ska få tandställning är ÖVERLYCKLIG! fast pappa var bara förvånad att jag var så glad(thaha) men man får inte tugga tuggummi eller äta sega godisar. men tandställningen kommer jag inte få på mig förren flera månader.vill verkligen ha raka och fina tänder , vem vill inte det? undrar hur mycket jobb man måste lägga ner varje dag för att ha tandställning? antagligen inte mycket alls eller ganska mycket.

~bild från google~

hem till linn

jag och jacque ska cykla hem till linn. fast karro är redan hos linn nu men iallafall och vi ska typ se film och prata lite privata saker;) sen åker jag och jacque hem igen och då blir det mat sedan plugga matte+gitarr.men fler inlägg blir det senare.


Dag 11

mina kompisar:

jacqueline
karolina
linn
emma
madde
tove
johanna
vilma
vera
wendla
kakan
frida
tilly
louise
linnea
emilia
caroline
det var några ;)

fotboll

ska äta snart sedan ska jag till wendla vi ska åka till fotbollen för att kolla på flickor 98 som spelar match.

PS. mitt bloggande kmr inte bli så bra denna vecka beroende på matteprov och matte är inte dirket mitt favo ämne.

innebandy träning sedan blir det fotbolls match

ska ha innebandy träning kl 17.00 och träningen slutar 18.30 sedan ska jag åka hem, ducsha(stavning),blogga occh sist men inte minst kolla på en fotbolls match(flickor 98) ska bli jättekul alla tjejer i våran klass ska komma och kolla. Tilly och Linn från min klass ska spela så ska bli kull att se hur det går på matchen. Massa andra från vår skola (av flickorna) spelar i det laget.

Dag 10

mitt favorit intresse.

Hmm....ganska svårt att säga men innebandy är nog mitt favorit intresse. började i ettan eller tvåan, missade första innebandy träningen men jag kom på nästa. sedan har jag fortsatt att spela. har varit ALLA positioner även under matcher. nu är jag målvakt mest men har bara varit det under ett halvår annars har jag spelat ute på plan som fårvard(stavning) och ibland center. back har jag bara spelat 2 gågner under matcher. Innebandy är en väldigt roliga sport men i början är man ganska rädd för att få en boll på sig samma med fotboll(för mig iallafall) men man vänjer sig efter ett tag. eftersom man använder en innebandy-klubba i innebandy behöver man kunna kontrollera den bra, men desto mer träning ju lättare blir det.

G+

Fick G+ på franskaprovet är jätteglad även om G sjärna var bättre men är glad iallafall. först tänkte jag byta språk till tyska men har ångrat mig nu. franska är inte jätteroligt att lära sig och inte heller lätt att uttala men när man väl kan det är det väldigt kul. nu kommer lite franska ord:

ORD:
Dommage-synd
Viens-kom
Nulle-botten
Une chanson-en sång
Elle-hon
Il-han


vaken men trött

vaknade för ett tag sedan men orkade inte gå upp, men nu är jag uppe ur sängen oh sitter och äter frukost.idag börjar vi 09.15 så pappa kanske kan sjkusa(stavning) mig om jag har tur annars ska jag väl cykla tror jag.slutar kl 15.00 såfår se när jag är hemma beror på om jag ska cykla eller om jag får sjkus(stavning) thaha skriver lite konstigt idag som ni kanske ser men det får vara så.
står och tar kort vi ugnen thahah

jag bjuder er godnatt

stutsade i 15 minuter sedan kollade jag på gossip girl och nu har jag duschat(stavning) så ska väl städa lite i mitt rum sedan kanske ligga och läsa så jag bjuder er godnatt thahah värsta bästa rubriken alltså ;)

stutsmatta+info om frågestund

pappa satte upp stutsmattan innan max kalas som slutade för väldigt länge sedan. ska hoppa nu det är ganska skönt att göra det denna tiden på dygnet. fortsätt kommentera är ni snälla? frågstunden är jag fortfarande osäker på så kommentera inlägget under detta inlägg där står det lite om frågestunden. om jag nu ska ha en frågastund fråga allt ni vill veta även om ni är en och samma person, så får man ställa hur många man vill.

ska man ha frågestund eller ej?

alltså är väldigt osäcker på att ha fråge stund så om ni vill att jag ska ha det kommentera för vill ha många frågor ;)


KORT INLÄGG

test

är du kär just nu? - är inte riktigt säker
Har du någon kille just nu? - nej
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - ja
Vem kramade du senast? - pappa typ?
SKOLA:

Är du duktig i skolan
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - jaaa
Sköter du dej i skolan? - ja gör jag väl
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - jaa
Har du mobilen på lektionstid? - nej har den i skåpet oftast med avstängt ljud
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - nepp
FAMILJ:

Hur många är ni i din familj? - 5 totalt
Du bor tillsammans med dina föräldrar? - ja
Trivs hemma? - ja
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - nej
Har skrikit och slagit din mamma? - skrikit ja
Har fått en rejäl utskällning på sistone? - ja
Vem betyder mest för dej i din familj? - alla (även mina marsvin)
Du älskar din familj oavsett vad som händer? -  självklart!
VÄNNER:

Du har vänner? - jaa
Du brukar vara med? - olika
Vem/vilka var du med sist? - tove när vigick hem från skolan i fredags
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - ofc
Är det okej att ha kill-kompisar? -  ja
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - ALDRIG!
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - nja typ inte

FJORTIS:

Du sminkar dej varje dag? - ja
Använder foundation på läpparna? - nee
Super dej packad varje helg? - nej
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - nej
Ditt hår e knallblont? - nej mörk mörk brunt typ
KRIMINELLT:

Är det okej att vara kriminell? - ne
Vill du bli kriminell? -  nej
Varför gör du sånt här? - vaddå?
Vad är inte okej med att vara kriminell? -allt?
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - nej är inte så dum eller så lat ;)
Har du suttit i fängelset? - ne
Vill du hamna i fängelset? - ofc not
DÅLIGA TIDER:

Vart på dåligt humör den senaste tiden? - ja kan man väl säga
När grät du senast? - vet inte
Du har gråtit över en kille? - ja
Vem bråkade du senast med? - mamma
Har du velat ta ditt liv ? - nej!
SHOPPING:

När shoppade du senast?-förra helgen
Är det något klädplagg du vill ha just nu?-magtröja från H&M
Favorit butik?-H&M,cubus,gina tricot,kapphal
Vad köpte du senast för smink?- kajal
När ska du shoppa igen?-nästa vecka tror jag

En del av detta test är kopierat från denna blogg: http://emmastaahls.blogg.se/



kalas

max ska ha sitt kalas hemma hos oss kl halv 2 för er som har inbjudningar men det är bara 6-åringar så ja. nu är jag med marsvinen lite kmr bli mer bloggande efter max kalas då blir det förstås också lite bilder ;)


lite saker vi ska ha till maxs fest

dag 9

saker som ligger i min väska

*mobil

*headset till mobilen

*pennskrin

*nycklar

*läppsyl

*pengar till macka under dom långa skoldagarna

*ibland ligger det lite läxor i väskan

det var väl allt? tror iallafall det



dag 7 missade igår(oops)

en lista på saker jag inte gillar

*tandkräm thaha vet inte varför

*att inte göra någonting

*gå upp tidigt

*läxor

*pinsama ögonblick

*vara sjuk(och få ont i magen och huvudet)

*när man får för mycket problem att ta itu med

det var några saker jag inte gillar

BRAVO

har inte så mkt att berätta utom att den är så jäkla god REKOMMENDERS STÖRRE ÄN STORT pappa tog hem en sån en dag och när jag smakade den ville jag bara ha mer ;)10.9/10

rubrik brist?

denna dag har varit lite crazy dårra, just nu kollar jag på film med max. den är 1 timme och 32 minuter lista ut vilken film så är ni väldigt duktiga. lite bilder:


max och mamma bakade mini chokladbollar


mamma köpte äntligen oreo :)

familje godis XD


Gästbloggning-igen

de var ngn som ville att ja skulle lägga upp bilder på mina vänner - så okej :h
Saga:


Linnea:

Frida och Cleo:

Tylva:

hittade ingen bra bild på Mikael så de vart denna:

Amanda:

Emma:

Filip:

Tuvaa:

Therese:

hittade ingen "normal" bild på Klara:

ja vet att texten: MoaBusk förstör bilderna - men de känns "tryggare" att ha den texten så ingen kopierar
eeeelskaaar er 24/7♥
Detta vart ett väldigt långt inlägg -

dagens idag

efter jag hade hjälpt pappa så var jag uppe på mitt rum ett tag tills max hade åkt på sin kompis fest. då började jag och leo öva in frågesporten. det handlar om olika artister,glassar och låtar.tog ett tag att öva in,menefter att ha hört lite musik satte jag sedan på spotify. då kom jag på värsta bästa sring övning inomhus! först springer man fram och tbx så länge EN låt spelas sedan tar man paus nästa låt, sedan springer man fram och tbx två låtar utan att stanna sedan paus igen och sist men inte minst tre låtar på rad utan att stanna.  var väldigt jobbigt + att jag sprang barfota. sen ska det bli lite styrke övning. sen ska jag göra något med max och leo. sedan vet jag inte har inte riktigt palanerat längre än så. ska kolla lite bloggar snart och sedan göra en grej med leo och max.

svar på kommentar


Caroline om i want this:
Vart kommer den sista klänningen från? :)
          sv: det är en jumpsuit:) kmr från nelly.com en länk finns nedan(färgen finns i svart och vit)




http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kl%C3%A4der/jumpsuit/?gclid=CK23u5mjj6gCFQGEDgodzXACDA

ut och hjälpa pappa

ska ut och hjälpa pappa med sommardäcken :) gilla gilla sen ska jag,mamma och leo fix grejer till max fest när han är på fest hos en kompis. så kmr ett par bilder imorgon. blir mer inlägg senare när jag är klar

kort info inlägg

godmorgon

har varit vaken ett tag och kollat på film + popcorn + chips =en bra lördags morgon
idag ska jag hjälpa till att förbedda för min lillebrors fest som är imorgon. mamma sa nej till att åka och shoppa. säkert bara  för max ska ha sin fest imorgon men får väl shoppa under påsklovet. nu så ska jag antingen se en till film eller gå uppur sängen, har lite svårt att välja.blir fler inlägg senare.

tecken på att våren är här



vintagmässan♥

vill vekligen gå det är 16-17 april nästa helg! ska försöka övertala mamma till det.
http://bakatframat.se/vintagemassan/
gå in och kolla!

dagens outfit ♥


linne-lindex
gröna saken som är som en magtröja-kapphal
byxor-kapphal

dag 7

bloggar jag brukar läsa och bloggar jag rekommenderar.
alltså läser ganska många bloggar men kan ge tips på några iallafall ;)


http://czheng.blogg.se/

http://alltidnovemberbarn.blogg.se/

http://kakansfotoalbum.blogg.se/

http://emmastahls.blogg.se/

http://coolasth.blogg.se/

http://bellida.blogg.se/


i want this





telefonen med Moa :)

har pratat med moa i telen grymt kul har typ inte snackat på grymt länge. vi pratade om lite olika saker och skrattade förstås. sorry moa men min humor är lite bättre än din ;) minns inte hur länge vi pratade moa var tvungen att göra någon engelska läxa som hon hade pluggat till HOST* så vi fick avsluta samtalet, även om hennes ide med super limm var ganska bra. alltså man limmar fast telefonen vi örat thahah.

bild innan innebandyn från igår

vargbröder

vargbröder handlar om torak. en dag möter torak en vargunge som han kan ta kontakt med konstigt nog. dom beger sig till världsandens berg för att döda samma demon som dödade toraks far.demonen är en skepnad av en björn.men ett långt och spännande äventyr väntar dom. finns i sex delar! 9,9/10 för den var verkligen bra men ibland var den lite tråkig men bara ibland, så 9,9 tycker jag boken förtjänar

Dag 6

down-jay sean

all day- cody simpson

replay-iyaz

in my head-jason derulo

gubben i lådan-daniel-adams ray

just the way you are-bruno mars

love me-justin bieber

detta var några få står ej i ordning. detta är tips på musik :)

kort info

har gitarr kl 15.30 så passar på att öva lite nu senska jag öva till franska provet också som vi har imorgon, så vi får se om jag bloggar när jag kmr hem efter gitarren eller senare på kvällen eftersom vi har prov i franska men ska försöka plugga så gott det går. dag 6 kmr jag skriva om senare beronende på när jag har tid. såklart blir det mer inlägg än bara dag 6 ;)

GRATTIS MOA OCH KAROLINA!

grattis karolina 13 år.nu är du tonåring :) synd att du var sjuk idag hade en liten present till dig,men den kan du få nästa gång vi ses. hoppas du haft en bra födelsedag. Grattis :*


grattis önska jag kunde gratta dig personligen men vi bor ju typ 6 timmar ifrån varandra. hann int göra ett kort så mamma tog bara ett och skrev grattis och så hoppas det var okej. hoppas du haft en bra födelsedag, saknar dig enromt mkt käre kusin :*


innebandy <3

idag skulle jag bli hämtad av bosse kvart över eftersom träningen började halv. så jag väntade ett tag när klockan var 17.25 så sjusade(stavning) mamma mig istället så kom lite försent. vi spelar med 99:0rna varannan ondsdag, så idag var 99:orna med. var väldigt kul det var mer 99:0r än 98:or. efter en och en halvtimme så hade vi fruktstund och som vanligt hade jag int med mmig ngn frukt. så jag satt och väntade innan anders(en av våra tränare) skull dela in oss i lag. vi spelade match i en timme och lite mer(tummarna upp) var jätteroligt. men i slutet skulle vi springa fram och tbx i hallen en gång, men jag snubblade mot väggen och ramlad(klumpiduns) iallafall det var ingen utom katrine som märkte det. men har jäkligt ont i ena armen, kunde knappt gå eller röra ngn av mina armar sen. men nu känns det mkt bättre.

nudlar


nudlar i kopp supergott dom godaste i världen typ! ;) rekommenderar stort äter den nu mums.

Dag 5

favorit mat

nudlar såklart har alltid älskat nudlar o kommer alltid att göra kort inlägg sorry men har int så mkt att säga om nudlar ;)

saknar tiden då allt var pefekt

detta låter kanske konstigt men saknar min förra skola(inte lärarna o läxorna) nu finns det vissa som man int ens kan prata med men förut kunde man chatta med dom,prata med dom i skolan nu är det tvärtom. har så jäkla många minnen därifrån. just nu skrattar jag till och med åt vissa minnen..men nu har det förendrats. vad beror det på? nya kompisar? ny skola? okej allt var int perfekt men det var bra...


våren är här!

våren är här(även om all snö int har smällt än) men det känns som vår solen skiner bara några moln på himmelen och varm luft  det är tummarna upp :) ska få ha min nya vår jacka imorgon så visar den när jag kmr hem från skolan. tvad tycker ni är våren tidig eller sen? jag måste faktiskt säga att lite sen är denväl men det är bra att våren är här. hoppas bara int det kmr snöa igen som det gjorde förut fast du sken int solen lika mkt ;)

skara sommarland :)

pappa,jag,max och leo ska ditt 8 augusti!! längtar enormt. det finns karuseller,vattenbanor och massa annat! ni kmr ångra er om ni int åker ditt ngn så länge ni är gamla nog! bildbomb från google(skara sommarland)





det var bara NÅGRA bilder från vattenbanorna och poolarna nu kmr det bilder på karusellerna



några väldigt FÅ bilder från karusellerna finns fler men nu kmr bilder på underhällningen där



det var int så mkt jämnfört med vad det verkligen finns men hoppas detta räcker :=) här har ni en länk till skara sommarlands hemsida http://www.sommarland.se/start.php gå gärna in och kolla

 


nytt schema

ska försöka göra om mitt schema här hemma.
*mer styrketräning
*spela mer gitarr
*vara mer med marsvinen
*fokusera mer på mina läxor o prov
*blogga mera

ja det var väl ungefär det. kmr nog ta en sak i taget har redan börjat med styrketräningen(pappas ide) detta står EJ i ordning! bara ifall ni ville veta det :)

äta sen blir det film?

ska äta när pappa har hämtat lillebrosorna sedan ska jag nog kolla lite på film. men blir såklart mer bloggning efter det. ville bara säga det :)

dag 4

något/några som jag inte kan leva utan.

såklart är det min familj är osäker på att lägga upp bilder på dom men ni har ju sett på marsvinen(som ingår i familjen) och någon bild på mina småbröder :) dom betyder ALLT dom hjälper,stöttar,får en att skratta och massvis med annat.beskrivning på var o en:

mamma: hon heter christina. jättesnäll brukar hjälpa mig med läxorna thihi. hon jobbar på learning tree har varit där ngn enstaka gång men aja.... mamma är den som brukar åka o shoppa med mig eftersom dom andra har dåligt tålamod när jag går in i en affär o kollar på kläder, mamma kanske tappar tålamodet lite då o då. ja svårt o förklara men älskar dig mamma :)

pappa: han heter claes. pappa en av våra innebandy tränare,han har hjälpt mig utvecklas i innebandyn. pappa jobbar via ica. han har nyss börjat jobba där så har int besökt hans jobb någon gång. pappa och jag har verkligen jättebra skämt, vi två är dom som har bäst humor i vår familj om inte max också. älskar dig :)

leo: leo heter leo ;) han går i 3:an just nu men ska snart börja i 4:an. leo ÄLSKAR att pyssla o måla, han brukar ofta göra fina örhängen som kmr komma upp på bloggen snart.leo spelar också piano och är jätteduktig.älskar dig :)

max: max heter max ;) han går i förskoleklass och ska snart börja i 1:an. max älskar sina gosedjur och har typ 8 stycken som har går omkring med hemma hos oss. han är också väldigt försjust(stavning) i bilar han har väldigt många bilar i olika storlekar. älskar dig :)

chcolate: mitt marsvin heter chocolate. han har brun päls men också lite ljusbrun. chocolate har en virvel i pannan. hans favorit grönsaker är morötter,salladoch gurka. han är snabb och sprallig men också väldigt mysig. älskar dig :)

cookie: leos marsvin heter cookie. han har en svart,vit o brunorange färgad päls. hans favorit grönsaker gurka,sallad,morötter och paprika. han är lugn men ganska rädd samtidigt. han visar ofta vägen för chocolate när vi har släppt ut dom utanför buren. älskar dig :)

strössel: mitt förra marsvin som doh hette strössel. strössel var vit men lite svart också. strössel hade en virvel i pannan. hans favorit grönsaker var nog sallad,gurka och morötter. minnns inte riktigt hur strössel var som marsvin vi hade honom inte så länge(alltså innnan han dog) men har var 1 år när vi köpte honom. saknar dig(du kmr tillhöra vår famlj oavsett vad som händer) enormt mkt älskar dig :)

header :)

till kakan:

tack för du fixade headern om du vill får du byta tema men kanske säger detta lite sent nu men ändå. jag tycker headern var jättefin :)

blandade ämnen

är äntligen hemma. slutade 14.30 ganska lång dag men det kändes som den gick rätt fort.idag på gympan så dansade vi salsa. det var väldigt roligt kmr fortfarande ihåg dansstegen vi lärde oss. vi kmr ha dans igen nästa tisadag. idag fick vi lax med potatis och ngn sås, ganska gott men när jag var på väg hem så blev jag jättehungrig. tänkte först ta nudlar men det tyckte int pappa antaglien för jag äter det så ofta, så det blev riskakor istället. riskakor int direkt bästa mellanmålet men gott iallafall. ledsen att det int blev ngn godnatt bloggning ipoden dampade och internet slutade fungera så blev lite kaos. hade so prov idag det kändes som det gick bra iallafall så får hoppas på bra resultat :)

IG--

Kakan häääääär!!

Jag håller på att fixa Tuvas header men suger?? det är bara för att Tuva har ett annat tema än mig...:/ så någon av hennes vänner som kanske är expert och kan få ner headern? SNÄLLA HJÄLP!

Sorry tuva...:/

Min blogg häär

SO förhör

mamma ska förhöra mig på so:n eftersom vi har so prov tills imorgon. har varit på innebandy sen har jag ätit o duchsat(stavning) o sist men int minst varit med marsvinen :) måste kunna allt tills imorgon,blir typ förklara med fullständiga meningar prov :P kmr nog int bli mer inlägg idag kanske ett godnatt inlägg o berättar lite om hur det gick på so förhöret med mamma. o såklart övar lite franska oxå.

gammal bild :P

Dag 3

något jag samlar på

samlar på recept i tidningar..har några stycken hur många kan det vara? 30-40 kanske vet int säkert. men det är iallafall det jag samlar på brukar kolla i söndags tidnigen :)

förkyld :(

känner mig väldigt förkyld.... ganska många i min skola är typ det eller har ont i haalsen. men jag känner mig VÄLDIGT förkyld. mår sådär imorse kändes det tillomed som jag hade feber :s men vi får se var hängig förra veckan så hoppas jag int får feber!

kort info

har ganska många prov på inkommande så bloggan det kmr bli lite mindre på vardagar iallafall kanske 1 eller 2 mindre inlägg än vanligt men moa kanske bloggar ngn dag. vi får se har so prov imorgon o franska prov på fredag. sen nästa vecka är det matteprov. på påsklovet kmr jag defenetivft blogga till o mer än vanligt. så det är ganska bra, kmr säkert plugga inför proven efter påsklovet(under påsklovet) så behöver jag int plugga lika mkt. har engelska,no o svenska prov efter påsklovet. proven är vecka 14,15,17 o 18(alltså alla proven den kommande månaden) så ni vet om det :)

kommentar :)

elsa  ([email protected]) om Farsta:
vad var det för kajal?

 sv: köpte den på H&M. märke-isadora

godmorgon

borstar tänderna nu o gör i ordning mig för skolan.när jag är klar med allt så får vi se hur mkt tid jag har kvar innan jag går. skolan börjar 09.15 så går väl 08.40-08.50 någonstans där i mellan. vi får se om jag träffar ngn jag kan gå med till skolan, känner några som bor ganska nära mig så vi får se.

älskie <3

vi lärde känna varandra i trean. när vi för första gången skulle göra ngt kom vi på att vi bodde väldigt nära varandra. du har o kmr alltid vara en vän genom livet. du är såhäääär snäll o omtänksam. du är glad typ hela tiden, du sprider glädjen omkring dig varje dag. när jag är ledsen tröstar du, när jag behöver hjälp hjälper du mig,när jag kramar di kramar du tbx kmr alltid finnas för dig. du är min bästa vän hoppas du vet det,utan dig kan sjärnorna inte lysa gud sände en ängel till denna jord den ängeln heter wendla henne går knappt att beskriva
 du har den absolut största delen av mitt hjärta o du betyder allt för mig,min andra halva varje gång vi träffas så smälter jag nästan för du är så söt! ångrar ingen minut med dig tvärtom jag kan spendera miljontals minuter med dig. alla dom här orden räcker defenetivft int för att beskriva hur mkt du betyder men det är en liten miniatyr(sjukt liten miniatyr) en dag med dig är värd mer än denna jord någonsin kan önska sig. en kram betyder mer en vad man kan vinna på lotto. hoppas det räcker med att säga "älskar dig"



kakan här har du ett par du får välja vilka ;)


 


Farsta

har varit i farsta men köpte bara en kajal eftersom min gamla är väldigt liten o kmr snart ta slut. så köpte en på H&M (isadora) sen var vi int o kollade i alla butiker bara,gina,cubus,h&m o kappahl int alls många men men...

bara en bild på ett papper som jag har :)

Chocolat (stavning)

en väldigt bra film tycker jag. det handlar om en mamma o en dotter som flyttar till by till by. en dag hamnar dom i en liten by o öppnar en hocklad butik. men det har borgmästaren i den lilla byn ingen ro med. det kmr en tjej som heter josephine. Josephine är väldigt blyg av sig o har en man som är VÄLDIGT våldsam o dum mot henne. mamman som äger hocklad fabriken försöker hjälpa henne attförsstå att hon borde flytta från sin man. o en natt knackar josepihne på o då gjorde hon det, hon lämnade sin man. men nästa dagdycker problem upp för chocklad fabriken...
det var lite det den handlade om dålig förklaring vet men ganska bra var den. berättade int om johnny depp men han är med i filmen. han kmr lite vid mitten av filmen kan man säga ;) 9/10

där har ni mig sittande o hålla i filmen :)


Dessert :)

det här fick vi till dessert igår åt inget utom en nougat bit som låg i botten gillar liksom int kiwi,melon,jordgubbar o allt det andra.men blev väldigt nöjd med bilderna.


svar på kommentar

Johanna om Wendla o Emma:
Den har jag sett och den är SKITBRA :D
Har bara en fråga: Har du gjort din design själv? ♥
 
 sv: nej  det är int jag som har gjort designen det var linn som gjorde den :)

dag 2

mina fem största önskningar
kmr ej stå i ordning

*att mitt förra marsvin strössel levde
*att det blir sommar
* att jag det int borde finnas läxor :P
*FRED PÅ JORDEN!
*att alla fattiga får det bra

det var mina största önskningar men fred på jorden kmr nog ettta o alla andra tvåa.


Wendla o Emma

snart kmr Wendla o hennes familj + Emma o hennes familj o ska äta middag. ska bli jättekul o pappa har tjatat att planera vad vi kan göra men jag kolladae ju på filmen så har int riktigt hunnit så får väl använda fantasin. men min fantasi har börjat flyta på nu så det kmr nog gå bra. ska bara fixa lite innan dom kmr så int så mkt bloggning men kanske senare om jag hinner. kanske blir lite bilder också det får vi se.


EDWARD SCISSORHANDS!

sjukt bra film älskar den! REKOMMENDERS SJUKT MKT. den handlar om uppfinnare som bodde upper på en kulle. han mästerverk heter Edward. men en dag så dog uppfinnaren, så Edward blev aldrig riktigt klar. Edwards händer/armar var två saxar.sen dess bodde han ensam där tills en kvinna som säljer smink kom förbi o erbjöd Edwaard att komma hem till henne. där han bor med hennes familj. det visar sig att det bor en tjej som Edward börjar gilla men kmr han o lyckas? dessutom är han duktig på klippa VÄLDIGT duktig. men efter ett par dagar vänder hans tur till otur. kan man säga. 10/10 helt klart!


Klar med läxor

Har pluggat en del till franska provet sen har jag övat mitt uttal i franska det gick väl bra.nu kollar vi på en till Johnny Depp film. Ikväll kmr wendlas o Emmas familjer hit o äter. Längtar. Har ni gjort idag då?

frukost + film = tummarna upp

jag bestämmde mig för att kolla på chocolata(stavning) igen men denna gång  i sängen + att jag åt frukostnsamtidigt det är skoj.nu så ska jag göra i ordning mig för dagen kanske plugga till so provet o spela lite gitarr.


godmorgon

jag vaknade vid åtta tiden ganska tidigt men på helger brukar jag vakna tidigt o på vardagar sover jag längre. Ganska konstigt i o för sig. just nu sitter jag i sängen o är ganska trött o lite hungrig. kanske blir yougurt till frukost med lite crunch(stavning) igår kväll så kollade jag mamma o pappa på chcolate den var jäättebra tycker jag. REKOMMENDERAS o såklart var johnny depp me i den fimlen, jag lånade den filmen av min kusin elena. men sen lånade jag pirates of the caribbean o en till film jag int kan namnet på men som jag ska se idag. såklart så är alla filmer johnny depp filmer. min andra kusin malin har ganska många johnny depp filmer som jag kmr få låna någon annan dag. nu ska jag nog äta frukost.

dag 1

info om mig + en bild

namn:Tuva
ålder:12
intressen: innebandy shoppa vara med kompisar blogga
favorit färg: blå
favorit film: pirates of the caribbean o chocolate
favorit godis: choklad
favorit veckodag: fredag
favorit mat: nudlar

15 dagar börjar imorgon

kmr börja med 15 dagar eftersom då blir det mer bloggning

Dag 1 info om mig + bild

Dag 2 mina 5 högsta önskningar

Dag 3 något jag samlar på

Dag 4 något jag int kan leva utan

Dag 5 favorit mat

Dag 6 mina favorit låtar i en liten lista

Dag 7 bloggar jag brukar läsa o bloggar jag kan rekommendera

Dag 8 en lista på saker jag verkligen int gillar

Dag 9 saker som ligger i min väska

Dag 10 favorit intresse

Dag 11 mina kompisar

Dag 12 vad jag tycker om min klass

Dag 13 vad jag saknar med den gamla tiden

Dag 14 vad jag verkligen lägntar till

Dag 15 vad som har hänt idag


vill ha




tycks? int direkt sommar kläder men dom är sukt snygga tycker jag

intressant dag idag?

det är ju första april så då så såklart försökte man busa med lite folk. det gick lite sådär har bara lyckats lura 4 personer. int jättebra jobbat, själv har jag bara blivit lurade en gång av kakan. hennes skämt"kolla din gyllf är öppen" jag visste ju hade jag int hade ngn gyllf men vad gör jag då? jo kollar ner mot byxorna då hon börjar skratta o säger april april...(o så fortsättning) sen var jag o åt med några tjejer från 6D (jag går i 6B) vi pratade typ bara om april skämt som kakan gjort på oss o sen lite om deras klassfest dom har ikväll dom säljer typ massa saker som muffins,morotskaka o lite annat för att känna in pengar till klassresa i nian. i våran klass ska vi antagligen sälja new body en i min klass sa att man tjänade grymt mkt på det. efter att vi slutade så gik jag o jacqe hem en liten bit eftersom jag skulle hämta max idag(min lillebror) det tog några minuter att komma iväg hem men tillslut var vi framme. vi tog av oss ytterkläderna o gick in. men här kmr en bra o en dålig nyhet, när vi kom hem poppade vi popcorn men då fungerade int tv:n så vi kollade SÅKLART på "pirates of the caribbean" men sen hade typ int min dator laddat medans den var på för el problem i huset så då hann vi int ens se halva filmen. men pappa kom o räddade oss(alltså fixad el grejen eller vad det var för något) men vi såg ändå int klart på filmen.

 

VERKLIGEN INTRESSANT!

ja så såg det mesta av dagen ut för mig nu så vet jag int riktigt vad jag ska göra men får väl hitta på mågot ;)


en skön vandring utomhus

jag o max var i parken o gunga lite sedan tog jag lite kort så vi gick runt lite överallt. här kmr två bilder min dator är väldigt trög idag så gick int att ladda upp alla bilder :(





kmr snart

ska gå ner o fota i parken men kmr blogga mer senare såklart :)

internet funkade int förut så drf kunde jag int blogga då

.

RSS 2.0