.

godnatt söta läsare nu ska jag lägga mig och lyssna på musik o fanticera om typ framtiden. min favortit hobby musik och fantisera om framtiden :P har kollat på film och ätit lite för var hungrig. sen har jag kollat facebook och skypat.inte mycket som hade hänt på facebook är inne där allt mindre och mindre typ 1 minut sen senare på dagen 2 minuter eller något.nu ska jag göra i ordning mig godnatt

turkiet


ny design + header

nu har jag äntligen fixat det! blev riktigt nöjd detta måste vara den finaste headern jag gjort tror jag. det är lite mellanrum mellan headern och där det inlägget men gjort senaste e men den gör inte så mycket hoppas jag :)
bilderna som e på headerna har ni nog sett förut fast det är trots allt mina favorit bilder.

neverorforever


städa marsvinsburen

nu ska jag städa hos choclate,inte precis det roligaste som finns kanske. sen är det så att på bloggdesign.se funkar inte min inloggning för funderade på att byrta tema,gillar att förendra header och tema. vi får se hur det blir med det nu måste jag verkligen fixa hos choclate annars så ...ja.

fokis nya webshop

Om ni inte visste det läser jag fokis blogg och hon har just nu öppnat en ny webbshop. har redan varit inne där och kollat,jättefina kläder men ska inte köpa något eftersom jag är pank plus någon annan anledning. själv tycker jag foki är otrolig lite som en förebild fast ändå inte..har läst hennes blogg ett tag nu och ja den är jättebra.
http://www.fokiwa.se/ där är länken till hennes webshop!

onsdag

nu har jag precis kommit hem och sitter o kollar på teve. har inte funderat på så mycket att göra,har iallafall gjort klart so förhöret med alla länder och städer. senh ar vi inga fler läxor denna vecka.nu kollar jag på disaster date,det är jättekul.

ingen bra bild men bjuder :D

Godmorgon sömntuttor♥

idag har vi icke sovmorgon men det bästa är att vi får sluta tidigare för elevensval grupperna inte är klara än. det är jättebra slipper vi gå till kl 15.30 iallafall ;) fast vi har ändå ganska många lektioner även om vi slutar
tidigare,ibland fattar jag inte vårt schema det är lite krånglikt. nu ska jag göra i ordning mig klart.

plugga + plugga= mer pluggande

nu ska jag plugga till so:n som är till imorgon :P jättekul fast det är det om man pluggar från programet seterra som jag berättade om igår.et funkar jättebra tycker jag och med lite musik så blir det ännu roligare right? sen hade jag ju glömt skriva upp några länder som jag fixade idag som jag plugga ihjäl mig på.

pasta med någon sås och korv

nu är jag hemma från en jobbig träning. pappa skulle på ett möte så linnea skjusade mig,wendla och caroline hem. som tur var så bodde alla ganska nära varandra så det blev lite lättare.fast det roliga var att dom satt där i deras fina tränings kläder och så sitter jag där med mina stora målvaktskläder...men nu så har jag duschat och ska ner o äta lite pasta med någon sås och korv. det är jättegott jag lovar,ska också lyssna på musik och läsa tidningar medans...japp så går det till när jag sitter och äter ;)


dagens outfit :)


Linne-lindex
tröjkoftsak-cubus
byxor- kapphal

träning

nu drar jag iväg till träning stressar väldigt mycket. har varit med johanna,jacqueline och vilma ett tag sen var jag tvungen att gå. fast hade jättekul ändå även om det inte varade så läng.så ska man sätta på sig alla 10 nu ska jag sätta på mig alla 10 målvaktsplagg då,jättekul. ska dra nu hejdå

wake up

nu har jag klätt på mig och håller på att göra nudlar med köttbullar till frukost.jättegott,idag börjar vi 09.00 så lite sovmorgon blev det ju. sen får man inte glömma denna dag slutar vi tidigast gemfört med alla andraq dagar ;) nu på morgonen har vi gympa :( inte direkt vad jag kunde önska mig men men...... nu ska jag göra klart nudlarna hejdå

tips om ni vill plugga på darton

nu har jag kollat på en film på disney channel som var ganska bra den slutade 20.30 är allt jag minns. nu så ska jag prova en hemsida som heter: seterra nånting där man tydligen kan träna på europas länder och huvudstäder. det är ett smart sätt att plugga på ;) hoppas ni provar att gå in på hemsidan sök bara på google såblir allt bra.


you know it


Ny tavla!

fixade en ny tavla till mitt rum. hur jo jag bad mamma kopiera 3 bilder en på varje marsvin,sen när hon kom hem gav hon mig dom och jag klippte dom. sen blev det såhär:


so läxa klart för idag

nu så har jag pluggat klart för idag,läxförhöret med mamma gick ganska bra. nu så har jag bara resten kvar att göra.ska nog fixa videoinlägget en annan dag kom jag på (sorry) enda anledningen är för att jag inte vet vad den ska handla om...imorgon är det tisdag och den dagen vi slutar tidigast ju :) eftersom jag har berättat förut om att mitt schema är så dåligt så kan ni få se det.


mamma kan du kopiera denna bild åt leo ?


hemma

nu är jag hemma från en lång dag i skolan. synd bara att detta var en måndag och inte en fredag. nu ska jag forstätta mitt pluggande på so läxan så mamma kan förhöra mig sedan när hon kommer hem. sen har jag inte så mycket planerat tror jag... eller jo här kommer en lista:

*plugga

*förhör med mamma

*hitta en läsbok till skolan

*fixa gympakläderna tills imorgon

* fixa ett videoinlägg

det var nog det som måste göras. allt som är på listan måste göras såklart komemr jag blogga men det hör ju till redan.


Godmorgon ♥

nu så sitter jag och tränar lite snabbt på so läxan innan jag ska äta frukost.
till frukost får det nog lov att bli yougurt med flingor tror jag
för det finns inte så många alternativ direkt.
sen så är det ju slut på helg vilket betyder att man får vänta ett tag
innan det blir helg igen.
usch gillar absolut inte tanken när man vaknar på en måndag
morgon och vet att det är 5 dagar kvar tills
nästa helg kommer.
nu ska jag gå och äta frukost.



Läxa i so

nu är jag hemma och har varit med frank och freja. vi hade jättekul men inga fler detaljer på det. nu så har jag iallafall pluggat in 20 länder och huvudstäder fast kanske inte helt ordentligt. sen så får jag fortsätta imorgon för vi ska ha förhör på onsdag. tänk er alla 38 länder och huvudstäder ska vi kunna tills på onsdag,jag som trodde det skulle bli mjuk start. nu ska jag snart lägga mig så adjö.

tagen i skärholmen på någon figur rmed hörlurar :P


träffa f o f

snart ska jag träffa freja och frank vid fruängen men det har uppståt lite problem men hoppas det löser sig. vädret har hållt sog fint ett bra tag nu tycker jag,vilket är bra. ska nog stänga ner darton bloggar senare om det går :)


lyxigt värre

jag skrev ju förut att jag hade tänkt äta pannkakor men när jag kom ner hade pappa gjort i ordning bacon och stekt ägg. jag var så sugen på pannkakorså jag tog båda! jag gillar ju egentligen inte ägg över huvudtaget men för pappas skull åt jag upp allt.nu så är choclate i mitt rum,har gett honom lite gräs och torfoder inte bästa kombinationen precis ;)


gick inte att ladda upp bild

wake up

nu är jag äntligen uppe har legat i min säng och kollat på film. nu är jag uppe och tänkte göra frukost,det blir nog pannkakor eftersom det finns kvar några från igår. sen ska jag plugga alla europas 38 länder tills jag ska träffa freja. tänk er 38 länder och huvudstäder ska man kunna sätta ut på kartan tills på onsdag :O nu ska jag no gå ner och äta adjö.


låtar jag lyssnade på för längesedan men vissa lyssnar jag nu på också


väntan är något som man får lida för

i början av året diskuterade vi om att göra om rummen då sa pappa att det skulle bli på sommaren sen när det var sommar sa han det blir i höst nu säger han det blir till jul.jag har väntat länge på att göra om rummet har till och med ritat och skissat om hur rumemt skulle se ut och nu var allt förjäves.jag har inte låtit många vara i mitt rum på senaste tiden för att jag ville dom skulle se hur det såg ut när det var nytt. nu så orkar jag inte göra så eftersom jag gick runt och sa att jag skulle göra om rummet nu i höst sen så ska man flytta det till jul. jag har suttit och funderat på hur rummet skulle se ut om jag skulle inreda det(asså leos rum eftersom det var tänkt vi skulle byta) men jag får väl ha kvar mitt rum till nästa år då...
bil från google


det märks att det är helg

Nu sitter jag i soffan och dricker banan smoothi. Innan det satt jag vid darton och kollade på disney filmer på youtube.det var kul vissa disney filmer glömmde jag att jag hade sett som: anastasia,ariel två och massa andra.nu så visas iallafall zack och codys ljuva havsliv,fett kul :-)

hemma

är hemma nu och har precis ätit pannkakor. har absolut inga planer på vad jag ska göra idag men får väl improvisera lite. det första ordet som kom fram var marsvin så ska väl vara ute med chocolate nu. funderar faktiskt på att göra en liten hinderbana åt honom...den iden verkar ju bra.

top dress

kolla leo har designat en till klänning och halsband. visste är han duktig han kommer säkert bli en riktig designer en dag :)

dagens outfit ♥dålig bild


linne-lindex tror jag
tröja-cubus
byxor-hm tror jag
armband hm

meningen

"När vi ler av hela vårt hjärta kan världen inte låta bli att le med oss"

Godmorgon sömntuttor♥

nu ska jag snarttill skolan sitter framför teven och kollar på något ointressant. idag är sista dagen innan helgen whohoo! sen ska jag vara hemma hos faster och sova där en natt så bloggningen kanske inte blir den bästa sen på lördagen och söndagen kommer jag fortsätta.

ägg

till middag blev det ägg med potatis och korv usch avskyr verkligen ägg hur äckligt som helst. nu så lyssnar jag på musik och chattar på facebook inte så mycket planerat utom en sak som jag tyvärr inte kan berätta än. nu ska jag kolla folks födelsedagar.

five things you dont now about me



* jag älskar verkligen att se bra dansare dansa

* jag älskar att lyssna på när mina kompisar pratar om vad som helst typ

* förut gillade jag inte taylor swift men hon är rätt okej

* jag skulle vilja lära mig dansa

* pratar ofta med mig själv i tankarna

my life

nu är jag hemma och kollar på paris hilton's british best friend ett jättebra program. egentligen skulle jag vara med några kompisar men det blev bestämmt att vi skulle göra det en annan dag.vi har fått en läxa kunna europas alla länder och huvudstäder. hur ska jag klara att få in dom i min hjärna på mindre än en vecka liksom? ska väl börjar plugga senare.

meningen

"Du är som google för du är allt jag söker"

torsdag

godmorgon idag är det tråk skola ska bli intressant och se hur det går idag har min nyhets rapport första lektionen är nervös. har inte tränat så mycket som tur fanns iallafall mamma där som hjälpte mig :) hoppas det går bra vi slutar ändå ganska sent pågrundav vårt dåliga schema :P ska fortsätta med det jag hällde på med bloggar senare.

shopping i skärholmen


köpte en burk från bolagret där jag kommer ha mina kvitton ;)

armband från H&M

ny vit tröja från cubus :)

haha

Hur blir mitt liv?

Du kommer att utgöra en stor inspirationskälla för andra människor.


Ditt livscitat!

Även om ingen annan ser det, så ser jag att du är Perfekt!

Meningen med livet

Du är född till at bli dig själv

Vad skulle Justin Bieber säga om han träffade dej?

Kan jag få låna din telefon? För jag lovade min bästis att ringa han när jag blev kär!

är du älskad?

alla älskar dig.


första träningen

idag var första träningen sedan sommarlovet,det kändes bra att vara tillbaka i målet :) det gick jättebra för mig även om jag inte hade tränat så mycket i sommar. nu ska jag äta något sen ska jag packa för nästa skoldag. imorgon har vi sovmorgon till 09.45 :) två sovmorgonar hittils,första veckan är alltid bäst ;)

 

 

GICK INTE ATT LÄGGA UPP BILD


5 sanningar



* älskar att kolla på film med och äta chips

* kan lät bli sårad

* när jag var liten och kollade på barn serier hörde jag alltid dom säga: var dig själv. jag försöker alltid vara mig själv men varje dag känns det som jag misslyckas.

*jag gillar att inreda

* jag kan vara mig själv med, vi säger 9/10 av dom jag känner men när jag mår dåligt,är ledsen eller bara vill berätta något brukar jag prata med 4/10 av dom jag känner.

*jag älskar att spela spel på min ipod det är så kul :)

samtal

tisdagen avklarad när det gäller skolan. vill helst inte prata så mycket om denna dag så går vidare med prat om mitt och frejas telefon samtal. på vägen hem så ringde jag freja men hon svarade inte så när jag var hemma och hållde på att äta min billyz pizza ringde hon. så jag fick prata ut mig med henne det känndes skönt,för hon lyssnar liksom alltid :love: nu ska jag lyssna lite på musik sen så får vi se.

 ps. dom nya bilderna laddas över i helgen :)

bild från turkiet


svar på kommentar

Elena om hockey:
Grymt kul att ha dej me ;-) värsta fighten fick du se också! Men var är bilder på din supersnygga present du fick? Skärpning fröken :-P

sv: jag håller med vi borde göra om det någon gång :) jo det var ju du som tog bild på mig med den så.... ;)

filmer





now time for school

nu sitter jag och äter frukostoch läser tidningar. idag är det skola och vi ska få reda på vilket skåp vi ska få,undrar om jag får över eller under....det kommer ta ett tag att vänja sig vid allt nytt särkilt när vi slutar så sent varje dag :P gillar verkligen inte nya schemat men det bästa med det är att denna termin ska vi ha musik :) det hade vi inte förra terminerna men nu så har vi det hoppas bara det blir kul ;)


Godnatt

vi satte upp teven och så kollade jag på " 17 again" för att inviga teven och dvd spelaren. nu ska göra i ordning mig för att lägga mig och lyssna på musik. imorgon så börjar vi 08.30 så inte riktigt lika stor sovmorgon som tidigare. ska också ta mer bilder imorgon så det kommer lite nyare bilder hit :)


nya saker


ny teve(suddig bild :P )

fjärkontroll till teven

kabel till teven

 
2 nya filmer för att inviga teven

dvd spelare(bilden är lite dålig den är tagen på kartongen)


Första skoldagen

det började med att jag vaknade och duschade och så. sne åt jag frukost medan jag såg på film fast var inne på
facebook lite och där så skrev linn att jag skulle komma hem till henne runt 12 tiden.så kollade klart på filmen och sen skjusade pappa mig till linn. jag var den första som kom dit med tanke på att vi åkte vid halv tolv tiden :p sen så satt vi vid hennes dator och pratade lite sen kom resten en efter en. alla var hemma hos linn utom karro så vi gick hem till henne. jacqueline och johanna hade cykel så dom cyklade. vi mötte karro på vägen men vi gick ändå hem till henne och pratade + lite mat. sen när det var 45 minuter kvar så skulle vi dra till skolan. först trodde vi att vi skulle komma sent men det gjorde vi inte. när vi var framme så fick vi ta reda på vårt nya klassrum fast det tog bara några minuter för det satt lappar överallt om vilket klassrum man skulle ha. när vi hittade klassrummet stog redan en del killar där,samtidigt kom yvonne vår ena lärare och öppnade dörren till det nya klassrummet. där satt vi ett tag och pratade tills vi hade börjat. allt gick rätt bra det var bara en timme vi var där men den dåliga nyheten är att vi slutar ganska sent. vi slutar vid 3-4 tiden varje dag,en fredag så slutar man liksom 15.00 lite sent eller? det var inte direkt värdens bästa schema. sen så efter det slutade vi och alla gick hem.

3 stycken på en cykel? (linn,jacqueline och vilma)

dagens outfit ♥


kofta-H&M
Linne-Monki
Byxleggins-H&M

film + frukost

nu sitter jag i soffan och kollar på" valentine's day" ska fixa frukost också. det bästa med idag är att vi börjar 15.00 och det sämsta vet inte var man ska träffa sin klass :P ska göra nudlar till frukost! så gott och det tar så kort tid att göra.

sommaren är redan slut

plötsligt börjar man skolan igen känns lite konstigt faktiskt. har gjort klart det mesta nu så det känns skönt. har spelat lite sims och lyssnat på musik sen har jag inte gjort så mycket av det jag minns.gissa vilken tur man har som börjar skolan kl 15.00 :p känns lite konstig typ sovmorgon hela dagen nästan....snart ska jag duscha så lika bra att stänga av darton ;)


skola :O

ska prova kläder till imorgon och fixa med annat innan skolan börjar. ska bli sjukt kul att träffa alla kompisar igen :D har saknat alla har typ bara träffat 4 kanske... fast har ju smsat och chattat med några också såklart. nu måste jag kila iväg adjö

shopping med mamma i skärholmen


kofta från H&M

byxleggins från H&M

mössa och handskar från H&M

om man köpte mer än tre saker från H&M från avdelningen fick man ett presentkort med 50 kr på. jag har exakt en vecka att handla för dom 50 kronorna :)

Nattlinne från Lindex

svarta leggins från Lindex

nya innebandy skor från Intersport


disney bomb





schema för senaste dagarna

IDAG: vara med wendla :)

LÖRDAG(IMORGON): ska på bröllop

SÖNDAG: vara hemma

MÅNDAG: skola sen hem till freja :)

 


vilken tid är det rätt tid för att säga godmorgon?

på helger och på lov tycker jag det är mellan 9 och 10
på vardagar är det mellan 7-8
nu är klockan typ elva så är lite sen då men hur som helst. nu så har jag gjort i ordning mig sen ska jag städa buren till chocolate efter det ska jag till wendla! vet inte riktigt vad vi ska göra men om vi förenar våran fantasi kommer vi nog på något.


aj?

har haft ont i tandställningen länge nu hoppas det går över.nu sitter jag och lyssnar på lite musik sen ska jag träffa wendla :) blev glad när hon frågade fast vi ska träffas imorgon också hoppas jag. tidigarae i dag var farfar och farmor här och visade bilder från ett bröllop i vietnam. coolt va? visste ni att bröllopet varade i två dagar? bilderna var fantastiska tycker jag. hon som hade bröllopet känner jag lite synd bara att vi inte kunde komma för vi var inbjudna men kunde inte :( men men bilderna var ju ändå kul att se. nu ska jag återgå till att lyssna på musik ;)

VS


jag designade om kalender,vad tycker ni för eller efter? jag är självfallet nöjd med hur jag designade om kalendern så jag väljer efter.

tandställning :)

nu har jag fått tandställning på översta tänderna,dom nedersta får vänta ett tag till. det känns lite obekvämt faktiskt men hoppas jag vänjer mig. nu så ska jag städa rummet för det är lite stökigt + jag har köpt en kalender som jag kommer visa er senare för ska fixa om den lite. nu måste jag tyvärr fortsätta med att städa ;)

bilder från campingen








modig som åker frittfall?

ny bästavän? :P




detta var bara några få vi tog typ 350 bilder :P sen en förklaring om resan vart vi var.

först sörsjön-vi sov i tält

andra sunne-vi sov i tält

tredje skara sommarland- vi sov i stuga


bilder i oordning!


VS(ny kategori)


vad tycker ni är bäst? ansiktsmask från hm eller åhlens? själv gillar jag dom från hm bättre än från åhlens. på hm kostar dom 19.50 och åhlens 20 kr exakt. inte så stor skillnad men det var såklart inte därför jag tyckte hms var bättre.

.

  "tåren som faller ner för kinden är är ingen glädjetår det är en tår av saknad och av minnen"

ensam

nu när cookie har dött så får chocolate bo ensam tills dagen  då han försvinner,men vi ska försöka vara mer med honom det måste kännas tråkigt att förlora någon man alltid har varit med i flera år. cookie gav sig av för att vi var tvungen att avliva honom men choclate trodde han skulle komma tillbaka men det gjorde han inte...tanken är hemsk,varje dag försöker jag glömma det som har hänt men det går inte. någon man älskar så mycket som jag älskade cookie kan man bara inte glömma. men varje gång han dycker upp i huvudet fälls en tår,en tår som man inte ville visa.

hockey

igår glömde man att blogga men jag var iallafall på hockey igår med elena och david. det var hur kul som helst! det var faktiskt länge sen jag var på hockey men nu börjar jag gilla det. vi kollade på djurgården mot typ något lag. elena och david hejade på djurgården själv hejar inte jag på något särkilt lag så jag bara sattt där helt uppslukad av matchen utan att ens heja på något särkilt lag. hur som helst var det jättekul :) nu så sitter jag bara hemma och lyssnar på musik inte så mycket mer med det. idag ska förmodligen pappa minnas att ta med sladden från jobbet så vi kan ladda upp bilderna som jag och andra tog under campingen :)

beautiful but still normal


morning

godermorning på er vi vaknade för en stund sedean och har nästan precis ätit frukost. vi åt macka med juice,mums. sen ska vi in till skärholmen igen :P sen kanske vi ska hem till freja oh köra spa. sen så ska jag väl hem tror jag...sen så imorgon ska jag väl vara med en kompis förmodligen. vet planerar lite väl fort in i framtiden ibland men nu får det vara så.

5 saker



*jag har det enkelt för mig att sakna familjen när jag inte är med dom

*timon och pumba är mina idoler


*varje gång jag äter mat hemma så läser jag tidningar

*jag kommer alltid gilla disney filmer,gillar ganska många även om dom är tecknade

*gillar att inreda eller designa något som en kalender en anteckningsbok

skärholmen

idag har jag och freja varit i skärholmen köpte en ansiktsmask mer var det inte. sen har vi gjort andra saker också förstås men nu sitter båda vid varsin data hemma hos henne för ska sova över där en natt. vi var på en parfymavdelning på åhlens och vi sprejade lite så nu luktar man ju gott :P

 


hej :)

just nu är freja här hos mig men snart ska vi till fruängen och viii får se vad vi gör då.
    


R.I.P.

jag kommer alltid älska dig men just nu måste tårarna rinna



hahah moa lite facerape? :P

Nu blir det smaklös reklam för kusinens blogg ;)


om ni vill komma till moas blogg så http://aktivbrunett.blogg.se/

vinst

jag har vunnit en bok och hur jag vann den ska jag berätta eller skriva då. när jag var i östersund så var vi på bibloteket för jag ville ha något att läsa sen så var det en tävling som var där och vi hade ingen brådska så vi gjorde den lite snabbt(med vi menar jag max och leo) sen gick vi därifrån sen när vi var och campade ringde mamma och berättade om att vi hade vunnit varsin bok. det var verkligen en kul nyhet med tanke på att boken verkar bra. har ni läst boken: Juli..?

dagens mening(ny kategori)

                     


                                  "Vibrationen av en röst,rösten hos den som älskar dej oändligt"


hemma efter campingen

nu är jag hemma och har precis ätit ska passa på att blogga lite nu har annat attt göra sen. vi har haft det super under campingen tanken var att vi skulle vara borta längre men det blev inte så eftersom vädret var så dåligt. när vi kom hem var vädret inte så mycket bättre men nu har det som tur klarnat upp lite.mer om vad vi gjorde på campingen får ni veta imorgon eller senare om det finns tid.

dag 15

bilder från weheartit










DAG 14

COOLA BILAR





DAG 13

olika bilder






dag 12

bilder från vintern



bilder från våren



bilder från sommaren



bilder från hösten



dag 11

bästa butikerna








DAG 10







dag 9

mitt framtida liv i bilder

stor gaderob!

pengar!

vatten säng!

ett coolt jobb

DAG 8

ROLIGA BILDER FRÅN GOOGLE








RSS 2.0