packat och klart

har packat allt som jag ska ha med mig sen har jag målat naglarna och varit ute en stund. så har gjort ganska mycket men det som tog längst tid var att leta efter en sladd jag behöver för att kolla på film i bilen hade tappat bort den men mamma hittade den som tur var. sen har jag också städat marsvins buren så den är ren och fin. marsvinen kommer vara hemma medans vi är borta så dom kommer få överdrivet mycket mat i buren ;) vi hoppas dom klarar sig för annars..... iallafall detta är mitt sista inlägg för idag kommer säkert blogga imorgon innan jag åker också.

cha cha bloggen

nu så har jag äntligen kommit hem efter en lång dag. först var jag med vilma,johanna,linn och jacqueline vi var hemma hos linn och spelade lite gitarr. sen gick vi till en park som är nybygg,minns inte vad den heter. där var vi ganska länge någon timme kanske. det var jättekul vi spelade även lite gitarr i parken och fick till och med beröm ;) sen så tog jag såklart lite bilder eller ganska många men laddar nog upp dom senare. sedan promenerade vi lite men alla hade ont i fötterna så vi gick inte så långt. sen så gick jag hem en bit med jacqueline men kom på att det var öppet hus och ville verkligen kolla när leo och max skulle uppträda. max skulle sjunga kör alltså med alla andra i hans årskurs och leo dansade. sen så har deras skola en melodifestival så kollade på den också med felicia. min familj åkte hem innan så fick gå hem :P nu så är jag hemma och ska packa för imorgon åker jag till göteborg!

varmt

idag så har vi varit och gått runt en sjö som jag inte vet namnet på. det var jättejobbigt ibörjan för det var så många uppförs backar men sen så gick det bra. egentligen så skulle jag äta nudlar men det blev pannkakor. nu så är iallafall linn hemma hos mig och vi gör lite olika saker vilma och jacqueline kommer också för vi ska spela lite ni vet ;) ses senare.

vandrings dag

idag är det vandringsdag idag med skolan eller alla sexorna då. vi ska typ vandra 7 km? shiit mina ben kommer dö innan vi är klara :P ska snart gå nu så för vill absolut inte komma försent. just nu så kollar jag på nickelodeon och danne fantom visas blää :p hahah orkade inte byta kanal tog bara den som fanns när jag satte på teven.


hej

nu så sitter jag med min gitarr i knät så måste fortsätta hejdå.

innebandy avslutning

nu så var det avslutning på innebandyn.först tänkte jag och pappa cykla dit men vi skulle hem till wendla först för att fixa lite saker. vi hjälpte dom med allt gott som vi skulle äta där på IP. det var jordgubbar,glass,saft,kaffe(till vuxna) och kakor. själv gillar inte jag jordgubbar för det bara är så :P sen så övertygade jag pappa till att vi kunde åka bil till IP med wendla och bosse. när vi kom fram var det inte så många där men folk kom från olika håll efter ett tag så till slut blev vi 12 barn och kanske 4 vuxna. vi sprang först lilla varvet sen så åt vi det som vi hade fixat. emma och jag var ju värsta boll proffsen ju fast lite fel passar lite hit och dit. när vi skulle åka hem så döpte jag wendlas boll till per! bra namn va?

nu ska jag iallafall sätta mig och äta nudlar medans jag kollar på pirates of the caribbean 3.

random snack

nu ska jag lära mig att göra pannkakor om ni undrar är det pappa som ska lära mig :) sen ska jag tagga till träning eller fysträning rättare sagt. nu så kom mamma och lillebrorsorna hem så då blir det inte lika lugnt längre ;) sen så längtar jag tills imorgon för först vandring(inte så kul) men sen ska jag och linn hitta på något jacqueline ska säkert också med men hon var inte riktigt säker.

för första gången?

är skolan ganska kul. första lektionen hade vi läsning det var okej antar jag för vi hade en genomgång innan som gjorde att läs tiden blev mindre. sen hade vi engelska där skulle vi skriva klart våra dikter(poem) det roliga var att jonathan och viktor hållde på att göra varandra irriterade så satt och skrattade men i slutet så satte jag mig med linn,jacqueline och johanna. sen efter engelskan hade vi lunch så jag,linn,jacqueline och johanna hem till linn. där flummade vi lite och åt lunch. sen så fick vi cykla så fort vi kunde till skolan och som tur var hann vi. vi hade NO där så fick vi leta blommor och sånt. sen hade vi franska där kollade vi på film(katten gustav) ganska bra men vi hade sett den förut. sist men inte minst hade vi svenska men med vår SO lärarefast jag och linn städade våra skåp typ hela lektionen sen var dagen slut i skolan iallafall.

karolina linn vilma jacqueline

svar

Cathrin  ([email protected]) om shopping med älskade mamma:
Vilken bra smak du har. Snyggt!

 sv: Tack så mycket blev väldigt nöjd med vad jag köpte :)

Dagens ämne......

perioder. ni kanske nu undrar vaddå perioder? men det är nog enklare om jag ger ett exempel.

exempel: som exempel är jag just nu i en shopping period där jag shoppar ganska ofta. jag trodde att den perioden skulle ta slut nu men sen kom jag på att det snart är sommarlov och jag ska shoppa i turkiet och lite här och var så shopping perioden tar nog inte slut på ett tag.

aa där var ett exempel.


osäker

är jätteosäker på näär vi börjar idag men tror vi börjar den vanliga tiden. alltså 09.15,det är den vanliga tiden på måndagar. idag så vet jag inte riktigt vad som kommer hända har glömt min kalender i skåpet som är i skolan. om någon undrar så är det en kalender där vi skriver upp saker som våra mentorer(lärare) berättar för oss,saker som kommer hända som är annorlunda. hoppas ni fattade för jag förstog nästan inte ;)

vilma jag linn

ute och solade

har varit ute och solat på nya altanen som pappa har byggt klart. det var jätteskönt tills max kom och hoppade. först var det kul men sen så tröttnade man. sen så gick vi in och åt lucnh. det blev torsk och ris men är inte särkilt förtjust i ris. fast åt iallafall riset,det var ju ätbart ni vet ;) nu ska jag njuta av lite vattenmeloner så adjö.

Vilma  Karolina Linn Jacqueline

grattis på morsdag

morsdag firande


morsdag

nu är det ju morsdag jag och leo tänkte sticka till fruängen sen för han ville köpa en blomma där. när jag och freja var där så fanns det ett ställe där dom sålde blommor. iallafall nu så ska jag göra i ordning mig är nästan klar ska bara borsta tänderna och lite sånt där. ifall ni undrar varför jag inte bloggade mer igår var för jag var sur på min gitarr som aldrig vill spela rätt :P sen så orkade jag inte blogga för var för trött. jaja nu är det sista dagen innan en ny skoldag :( tur att vi bara går i skolan mån-ons och ska ju åka bort på onsdag efter skolan och är borta ända tills på söndag.

söta eller hur? (a)

what do you think?


ja alltså vad tycker ni? sommriga klänningar? själv vet jag inte riktigt vad jag tycker det var just därför jag ville visa dom. jag är inte särkilt bekväm med klänningar men dom är ju så söta! men jag måste bara säga att blommönstret var det som gjorde att jag tycker dom är söta. den där grejen i mitten på klänningen där ni kanske ser att det är lite guppigt och så det är det som jag inte gillar med klänningen. så har kommit på posetiva och negativa saker om den.

dagens outfit för idag♥


Tröja-Cubus
Linne-Lindex
Byxor-Kapphal


shopping med älskade mamma

jag och mamma åkte till stan idag och shoppade och detta är vad jag köpte:


när jag och linn var och shoppade såg jag en sån men köpte aldrig men nu så gjorde jag det :)
byxdress från bikbok

fick ett nagelack på bikbok om man hade handlat för över 300 kr. mamma och jag handlade varsin grej där,jag köpte ju byxdressen och mamma köpte en kofta tror jag det var det gick på 458 kr.
 
kofta från kapphal tänkte ha den på skolavslutningen :)
 
behövde ny baddräkt  för den andra var för liten, denna är från stadium.

bikina top och två bikinaneddelar,hittade på stadium.


svar på kommentar

Anonym om sjunga=?:
gör et videooo inlägg när du sjungeeeeer :DDDDDDDDDDDddd


sv: nnjaa tror inte det och dessutom hjälper det inte om du är anonym  ;)

diktkonst.se



Every tear that touched the floor was a tear from my heart..
And a let it free...
I asked you
Can i cry in your arms?
Can i look in your eyes and your soul smiles back at me..
You told me ´´you can´´
You can troust at me and i you..
I looked in your eyes and there it was ..
The big happy smile..


jag ger dig sanna ord om vänskap till dig för 
du har något annorlunda i dina bruna & skygga ögon
du är som en vacker sjärnhimmel som alla kan se
du hörs icke men du syns och tar plats
ingen vet varför ännu men men jag vet
du säger inte ett knyst men du är speciell


När mörkret faller och ljuset inte längre når mig
När trädens tunga löv blir röda och regnet blir till is
När soldaternas tunga kliv  och ljudet klingar från vapen i en evighets strid
Kan du tala med mig, kan du komma till mig, finns jag
Och som änglar har vingar så har jag tid.



When it start and Im alone. Nobody there, who can help me now, the life is not fair.
I have to run, I run. And there she stand, and say:
-Girl, we gonna win, everyday and everytime, we wont hide,
we gonna fight til the end.
And we always be together, in the dark and the light.
Dont you know, Im here for you, when you need someone by your side.
I never let you go, cuz sister, I love you soo.



Två klar ögon kan jag se fastän det är mörkt ,
jag letar och letar men sedan vaknar jag.
Allt var bara en dröm men jag ser fortfarande dina ögon.
Jag vänta tills natten är slut, när solen tittat ut från sina mörka moln.
jag har drömt varje natt att jag hittade min skatt och den lös som den starkaste stjärna
som den ljuva och mildaste tärna,
och tänk jag trodde det vad du!!
 Nu går jag på livets stig
men jag möter aldrig dig, och alla vet att livets stig är sann
men nu.... går vi hand ihand på vår gyllene strand.




hold my hand


sjunga=?

nu är jag vaken och har ätit frukost. är helt klar för attt tagga till stan fast vi ska inte åka än om kanske en timme eller två. nu så sitter jag och små sjunger på lite olika låtar som finns på min spotify lista. ganska kul och dessutom gillar jag och sjunga. gillar ni att sjunga? ibland så brukar jag bara sjunga utan någon anledning :P fast ifall ni undrade så sjunger jag inte i duschen ;) gjorde det förut när jag var liten men inte nu längre. nu så ska jag fixa ett slags inlägg som ni kommer få se om några minuter så adjö.


bild från google


lyckliga slut

kollade precis på huset anubis på en hemsida brukade kolla på det förut så verkade edt vara sista avsnittet och shiit kunde inte sluta le. när jag ser på sånt då kan jag till och med få tårar i ögonen inte jättevanligt men ändå. nu så ska jag gå ner till mina föreldrar och vara lite med dom ni vet ;) kan knappt vänta tills nästa vecka när vi ska till göteborg och bo på hotell , liseberg och shoppning sen ska vi hem till några vänner. ska bli sjukt kul så man nästan spricker. ska nog gå nu.
'
bild från google

chips in my heart

nu så har jag skrivit ut texten till låten som ni kanske såg i ett av mina videoinlägg. om ni inte har det så kan ni gå in på kategorin videoinlägg där hittar ni den. så har försökt öva lite på gitarren men har glömt i vik´lken takt det skulle vara i så får fråga på måndag när jag träffas linn och vilma. nu så ska jag gå ner och sätta på teven och äta lite chips(lite och lite vare) sen så vet jag inte har inte bestämt så långt in i framtiden :P jaja fortsätt njut av er fredag för den varar inte föralltid ;) <33

try to smile


två filmer = bra

okej inte den bästa rubriken någonsin men men..... jag och freja har sett heartbreak girl den var jättebra :) sen så såg vi pirates of the caribbean 2 men fick springa runt i huset och fixa massa saker imellan. som att fixa marsvins buren och lite annat. nu ska jag iallafall äta god mat med familjen och leos kompis. medans jag äter laddas en ny video upp så det är bara att vänta :P

vacker eller vad?

nu är det så att leo har gjort klart en klänning. linn och vilma tyckte den var jättefin och det tyker jag med!

nu är de fredagsmys

äntligen så är det fredag och en ny helg väntar ju. jag har redan planerat för helgen så det är ju inga problem. idag så ska jag vara med freja sen ska jag blogga och lite annat. imorgon ska jag på stan med mamma har köpt en sak i fruängen som vi ska njuta av imorgon. längtar till imorgon när jag och mamma ska till stan , för vi hade tänkt köpa badkläder tills sommarlovet börjar och kanske något till avslutningen.

fjäril som leo fångade förra helgen

fruängen

nu har jag varit i fruängen med freja. vi träffade katarina och johhna. dom väntade på några andra för dom skulle till grönan. jag köpte iallafall lite gotti som jag kommer vi senare i ett videoinlägg. just nu kollar jag och freja på heart break girl ganska dålig men ändå ganska bra. tänkte bara uppdatera lite men bloggar snartigen lovar ;)

hej

bloggar senare

Bloggar från ipoden

Nu sitter jag och kollar på pirates of the caribbean 3! DEn är sjukt bra som alla andra filmer :p men hinner inte se hela för vill läsa(har blivit värsta nörden) iallafall berättade ju i förra inlägget att pappa och Max hade gjort en efterrätt och det var blåbärs paj. Gillar inte någon typ av bär så åt inte pajen utan åt istället vaniljsås :p fast dEt var ganska gott men väldigt mättande. Säger iallafall godnatt för kommer inte inna göra fler inlägg.

provsmak

musikvideon som är inlägget under detta var bara en provsmakning av hela låten för vi kom på mer senare och utvecklade den. men kommentera gärna det skulle göra oss glada :) nu så sitter jag och väntar för max och pappa har fixat någon slags efterrätt till oss ska bli kul att se vad det är. först trodde jag på glass eller något men det skulle vara något som ska vara i ugnen så tror på sockerkaka.

mina sötnosar you know <3


musikvideo


vi är bara bäst ville bara säga det och jag älskar er! <333

hemma

har varit med linn,vilma,karro och jacqueline. vi har gjort lite olika saker fast gick på gitarr imellan fast sedan åkte jag hem till linn igen. karro skrev en sk*t bra låt tänkte lägga upp den senare för det kommer ta ett tag ;)

dagens outfit ♥


Tröja-New yorker
Linne-Cubus
Shorts-H&M
Leggings-Vet inte

on my way to.....

nu så sitter jag och äter frukost(mums) idag så har jag extra sovmorgon för börjar kl 09.15 eftersom vi ska till cosmonova idag. det ska bli jättekul tycker jag har bara varit där en gång innan. laddar just nu min ipod för att kanske göra ett videoklipp där eller ta foton. hur som helst så ska det bli kul för vi skulle typ se på någon film i en stor bio salong dom har på cosmonova. vi skulle se någon film om vatten så det ska väl bli skoj? bara det inte handlar om fiskar för då blir det nog inte lika skoj längre ;) ska väl ta och göra i ordning mig nu då.


a p!nk flower

nu så har jag kommit hem från innebandyn och duschat. på innebandyn var det jättekul jag och emma.e hängde ihop då ganska mycket :P nu så ska jag använda mitt DS,det är kanske inte det roligaste som finns men har ingen annan ide. ska nog kolla på en pirates of the caribbean film kanske? varje film är ungefär 2 timmar lång,så kanske inte ska se hela. nu ska jag nörda mitt fina vita DS så om ni ursäktar mig XD


hihi klarade det


tips inför vattengympa

1. ta med dig en extra handduk det lär behövas om du enklare vill bli torr

2. ingen ide att försöka att inte göra bort sig för det kommer förmodligen hända

3. tipsa den som ska hålla vattengympan om bra musik medan så har vattengympa

4. om du brukar ha smink undar vardagar ta bort sminket innan vattengympan och sätt sedan på smink efter vattengympan när den är klar

5. tänk inte på vattengympa på det negativa sättet med lite musik så kan det bli kul ;)

OC

nu måste jag bara berätta att det har varit jorbävning i OC. väldigt många blev skadade som:

*pancakes(en kanin som tillhör summer)
*ryan
*kristin(som har ett barn)
*taylors mamma

ja det var dom,fast många var förstås nära att bli skadade. men det bästa var att alla klarade sig och kristin(som är gift med sandy pappa till steh) ska få en liten flicka! blev ganska förvånad faktiskt men blev ändå jätteglad. fast i och för sig så har deras hus gått sönder totalt :P lite synd men tror det kommer fixa sig ändå. ni kan inte fatta hur rädd jag var när jag såg avsnittet även om det är inspelat och ingen gör illa sig på riktigt var jag liksom ändå rädd :P nu så är jag iallafall avslappnad.

segt?

okej nu är det så att videofyme är segt har laddat upp samma video flera gånger...

videofyme

har skaffat det nu så tänkte fixa ett video inlägg senare idag. iallafall idag så kollade vi på film första lektionen. en film om fisk,själv fick filmen mig att inse lite grejer men den var inte så rolig. efter det hade vi rast och då gick vi till långbrohallen för vi skulle ha vattengympa. det var ganska kul faktisk men lite misstolk på vissa delar. det bästa med vattengympan var iallafall musiken,det gjorde så det blev ganska roligt. sen så resten av dagen orkar inte jag berätta. men gick iallafall hem en bit med freja,det var kul tycker jag. nu ska jag ladda upp videon som ni kanske sitter och väntar på. var beredd på att det kan ta ett tag.

liseberg nästa torsdag

är så lycklig pappa har bokat hotell på onsdag i göteborg tror jag det var så ska bo där tills på fredag och på torsdag ska vi till liseberg! ska bli sjukt kul men blir borta onsdag-söndag så måste hitta gästbloggare. ska ta och fråga några stycken men är iallafall väldigt glad nu. ville bara meddela er det :P

maj ** 2011

om någon undrade så skrev jag ** för att jag inte visste vilket datum det är idag :p iallafall gissa vad som hände när pappa hade kommit hem? han hade köpt ett linne på cubus till mig! han skulle till kista galleria och då kanske han skulle få tid över för han skulle på något möte tror jag så jag berättade vad jag hade för storlek. sen så när han kom hem så hade han köpt ett lila linne. det är jättesnyggt! kommer ha på mig det imorgon så kommer väl upp i dagen outfit någon gång denna vecka. nu så lyssnar jag iallafall på lite musik på spotify men tänker byta låt nu för denna låt som spelades nu var inte så bra.

bild från långsjön

banan milkshake

max blev helt plötsligt sugen på banan milkshake så gjorde en. om någon undrade om det helt konstiga receptet som jag har lärt mig av någon så är det:

*banan
*yougurt
*glass
*mjölk

där hade ni receptet brukar dricka det ibland men ibland är jag inte alltid lika sugen.


är med i en tävling

nu så är det så att jag är med i en tävling där man kan vinna bloggsvar! kom igen detta är en jättebra chans för er att fixa bloggsvar till er blogg. det änd ni behöver göra är att gå in på henne blogg occh sen kolla efter inlägget läs det och sen gör som det står. förresten så kanske ni börjar gilla den bloggen och börjar läsa den varje dag vem vet? ;)

http://kakansfotoalbum.blogg.se/


dagens outfit ♥


skoldagen

först hade vi engelska och då skulle vi skriva "POEM" lista ut vad det är och då förstår ni. iallafall jag och vilma jobbade ihop. först skulle man översätta en annan "poem" som fanns på ett papper. det var jättekul för jag och vilma tog en "poem" som var väldigt kort(två meningar kanske det var) men det roliga var att vi typ inta fattade någonting av det som stog så vi fick använda en väldigt tjock ordbok för att kunna översätta. sen skulle man svara på 10 frågor om just den "poem" så det var inte så mycket att skriva om eftersom texten var väldigt kortfattad. vi hann inte klart med det men tror vi ska fortsätta med det nåsta måndag?

sen så hade vi 20 minuters rast tror jag? så fösrt stog jag och lyssnade på linn,karro,jacqueline och vilma sen så gick jag ner med tilly för att kolla om 6D var där nere men ingen var där , det var helt tomt :( så vi gick lite upp och ner flera gånger sen så började våran nästa lektion

vi skulla ha både NO och SO. först så visade våran NO lärare en liten video kan man säga med biler på vatten och lite musik , det var väldigt häftigt tycker jag men efter ett tag så stängde hon av den. då skulle dom ha en genom gång om vad vi skulle kunna om vatten tills på fredag. det var som om vi skulle ha prov för det var ett par saker man skulle kunna för att nå målen. sen hade vi lite fakta om vatten med powerpoint på datorn. det var ganska kul faktiskt men sen så skulle vi arbeta med en karta där vi skulle skriva upp sjöar , hav och massa andra saker. det var väl inte så kul men lite kanske. på slutet av lektionen så hade vi repition om vad vi hade gått igenom.

när lektionen var slut så hade vi lunch så jag och alla tjejer(nästan alla) gick till maten , alla visste att det skulle bli fisk för det är det alltid varje tisdag. jag,tove,tilly,emma och madde satt vid samma bord och vi pratade om lite olika saker b.l.a. pirates of the caribbean 4! det var kul att prata om tilly och tove hade inte sett den än så vi retade dom lite för det. sen så gick vi till koridoren men plötsligt ville alla gå ner men jag stannade kvar. plötsligt fick jag syn på ett par killar som jag känner så jag följde med dom till matsalen sen gick jag tillbaka till koridoren där några tjejer från min klass hade väntatpå mig :P sen så gick vi ner och där träffade jag freja(vi hade messat att vi skulle träffas där) då bestämde vi att vi skulle göra något på fredag men allt är inte riktigt bestämt än. sen så följde hon och emma med mig ut där vår klass skulle samlas för vi skulle till långsjön. då stog jag och pratade med freja ett tag tills vi skulle gå.

 vi gick till långsjön och det tog ett tag så när vi kom fram hade lärarna en liten genomgång om vad vi skulle göra. man skulle vara två och två så jag och tilly var tillsammans. vi gjorde massa olika saker som vattenprover,letade efter fåglar och växter, ta tempraturen på vattnet och lite annat. jag och tilly var klara först så vi fick vänta ett tag tills alla var klara. vi blev klara väldigt tidigt så sen fick vi gå tidigt men jag,tilly och tove fick skjus av lärarna till skolan(lyx eller?) när vi kom till skolan klev vi av från bilen och gick till skåpet för att hämta våra saker. sen så var det bara att ta sig hem.

hemma

okej egentligen kom jag hem för 15 minuter sedan men ska inte tämja på detaljerna. nu så sitter jag med billyz pizza framför mig , är det bara jag som älskar billyz pizza? egentligen så skulle vi ha slutat ungefär nu men fick sluta tidigare. om någon undrade så laddar jag upp bilder nu som jag har tagit med mobilen :) tog en del bilder när vi var vid långsjön , tänkte berätta om det vid ett annat inlägg ;) nu ska jag avsluta detta inlägg och börja på ett nytt så adjö.

musik + sol på morgonen= tummen upp

nu så sitter jag med min dator och lyssnar på musik medans jag skirver detta inlägg. lyssnar på cocnut tree en jättebra låt som jag älskar. fast jag älskar alla låtar på min spotify lista för vem kan leva utan musik? dessutom lyser solen genom mitt fönster så det kanske är ett bra tecken på vad det ska bli för väder idag. idag börjar vi ju 08.30 eftersom vi har vatten tema , längtar faktiskt lite till skolan för vatten temat kommer säkert bli kul ;) nu ska jag göra klart lite saker så hejdå på er.

mamma byter bo

kollar just nu på mamma byter bo. ganska bra ska iallafall snart gå ner i källaren och hämta en glass(snickers) haha är lite beronde. längtar till imorgon vi har vatten tema vilket betyder att schemat ändrats och vi håller på med vatten i resten av veckan. ska bli kul vi har typ sovmorgon varje dag av resten av veckan + vi slutar tidigare. iallafall slukke egentligen åka till stan med några men ändrade planer blev det iallafall. men tur att vi ska till skärholmen näst nästa vecka på måndag så det ser jag fram imot. detta är nog sista inlägett idag men imorgonbloggar jag som vanligt för idag hände det en liten sak som gjorde att jag inte kunde blogga eller se på OC.

ledsen för dålig bloggning

iallafall nu ska jag snart på fys träning. ville bara berätta att jag bloggar senare.

Tidsinställt

Tumblr_llmpj2hydw1qeo03no1_500_large
Tumblr_lkvhp8sy6a1qencz9o1_500_large
Tumblr_lliiylo4tc1qf3t66o1_500_largeTumblr_llgo0vzioh1qexz2zo1_500_large
Tumblr_ll84co9ljz1qc3oi3o1_500_large
Tumblr_lbpikvcc3z1qbxr7eo1_500_large


                           http://weheartit.com/

Hello sweethearts

nu är jag klar och är redo att gå till skolan. men det är inte dags än , vet inte om jag ska cykla eller gå eftersom vädret inte är så bra. vad hände med det bra vädret vi hade under helgen? det kan man ta och fråga sig. om någon undrade så sitter jag och kollar på jims värd på treans kanal. okej erkänner har inte sett jims värd förut utom en gång. fattar inte så mycket men fanns inte så roliga saker att välja bland. vet ni vad jag kom på? jag ska redovisa this is my contury med några kompisar idag på engelska lektionen. i början är jag väldigt nervös men när man står där ett tag och pratar inför klassen blir jag lite lugnare. nu ska jag fixa ett tidsinställt så det blir roligare att läsa min blogg.

all i want to say is....


läs ta in det i huvudet och gör det som står

När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne
När hon är tyst - Fråga vad som står på
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka
När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne
När hon är rädd - Skydda henne
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej( genom att höra av dig )
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes
När hon inte hört av sig på några dagra - hör av dig du.
När hon är dryg - har du gjort fel
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den..

vilket smink?

Maybelline Falsies Volum’Express Drama
Maybelline Colossal Mascara
IsaDora Build-up Mascara EXTRA VOLUME
Maybelline Colossal Cat Eyes
vilken tycker ni?
efter jag har köpt teve och dvd spelare så ska jag samla pengar tills nästa sommar och då ska det bli seröst en stor shopping tur antingen med kompisar eller med leo och mamma. vet långt kvar men tänka på vad man vill ha kanske är en början? jaja nu ska jag gå upp och räkna pengar(känns konstigt att skriva så) men vill ju veta hur mycket mer jag behöver samla.

glass

nu har jag målat mina naglar fast det blev inte som jag tänkte från början. tog depend men sedan ville jag ha en mer somrig färg så tog grön viva la diva över depend. det blev lite sådär men ska försöka fixa det.nu så har jag max leo och mamma cyklat till vivo och köpt glass. sen så åkte vi till en park där vi åt glassen. det var väldigt roligt nu ska jag sola lite och kanske hoppa stuts matta om den inte är blöt. för förut så hade vi vattenspridaren under stutsmattan det var jättekul. men sen blev det lite kallt så jag och max vilade lite medans leo råkade förstöra vattenspridaren :P så nu har vi ingen. detta var litte uppdateringn i inläggen innan var det kanske inte så mycket text men nu så blir dettta inlägg ganska långt.

OMG mästerverk på hög nivå

igår gjorde jag värdens , mästerverk liksom.



Tycks? är själv jättenöjd.


lyx eller vad

nu så kunde jag ju inte ladda upp bilder i fredags men har gjort det nu så tänkte visa vad jag åt för lyxigt till middag i fredags. själv blev jag väldigt förtjust i maten dirket när pappa la upp allt på bordet. det kändes som om jag var på resturang eller något annat. jaja nu så kommer lite bilder :



nagelack

ska nog måla mina naglar nu. tog precis bort det förra som hade gått bort ganska mycket. nu så ska jag ta ett depend nagelack , själv tycker jag dom är ganska bra faktiskt. vad tycker ni? medans jag målar naglarna så ska jag lyssna på musik för det är roligare då tycker jag ;)


njut av värmen

nu ska jag vara ute i trädgården och njuta av värmen. ska nog hjälpa pappa med att måla en sak. men det bästa är att jag ska jag ska äta vattenmeloner MUMS. pappa hade köpte det i fredags , ska väl vänja mig för i turkiet finns det säkert massvis med meloner. sen så tycker jag att väderet är väldigt bra eller vad tycker ni? soligt typ 20 grader :P så ska nog gå nu men skriver med senare.

dagens outfit ♥


Linne- köpte i thailand men det står att den kommer från butiken monkey
byxor- kapphal

blogg paus

tar bloggpaus bara för idag eftersom är så trött och så men imorgon bloggar jag som vanligt.

shopping

har varit och shoppat med linn i skärholmen. det var verkligen jättekul. egentligen skulle vi sova över men det blev inte så.



smink borttagning

film för 20 kr på ö&b sen köpte jag också en morsdag present som jag kommer visa er nästa söndag vill inte avslöja vad det är för min mamma kanske hinner kolla på bloggen då.

Hiss eller Diss


vad tycker ni hiss eller diss? själv hissar jag dom fast den vita var inte så jättefin. jag gillar den övanför den vita som är i lite bege(stavning) den var jättesöt. jag gillar fickan på ena sidan av tröjan där kanske mobilden eller min nycklar skulle få plats ;) vad tycker ni ?

21 maj 2011

vaknade för inte så länge sedan och då hörde jag röster från marsvins rummet. det var en röst som jag inte kände igen , sen så kollade jag på klockan den var någon minut i tio. hade max en kompis hemma hos oss vid den här tiden? det verkade så och ändå så låg jag i min säng medan dom var uppe och lekte med full energi. så ska väl gå upp snart för det vore inge kul att bara ligga i sängen hela dagen :p sen kommer jag också ladda upp lite bilder inför dagen.

godnatt på er

ska lägga mig och kolla på film. imorgon så vet jag inte vad jag ska göra. frågade en person om vi kunde göra något gissa vad den svarade? kanske :P stör mig på såna svar det blir ju ändå aldrig av ändå så. nu ska jag gå in på facebook en sista gång för idag och kolla vad som har hänt. sen blir det film, antagligen pirates of the caribbean. godnatt på er iallafall <3

när livet är svårt tänk på någon du älskar


koja + mys

nu har jag byggt en koja innomhus med hjälp av filtar och sånt. visar bilder imorgon för går inte att ladda upp just nu. ska sätta mig i kojan med max och kolla på pirates of the caribbean 3 ska bli jättemysigt :) har inrett eller vad det heter med lite olika möbler men kojan gick sönder när jag skulle möblera om för var lite lång(för första gången?) så nu ska jag njuta av en skön film med en snäll människa.

20 maj 2011

nu så ska jag klistra in nya bilder med jack sparrow och pirates of the caribbean bilder som jag har klippt ut från tidningar. mamma printade ut en på jobbet också så ska sätta in det sen. nu har jag iallafall kollat på OC avsnittet alltså det som var idag. det var jättebra julie gjorde rätt val tycker jag. okej ni kanske inte fattade den där meningen riktigt men iallafall. sen blir det mat , det blir något jättegott som jag ska visa er sen. tyvärr måste jag lämna datorn för maten är klar snart men adjö så länge :)

biljett bevis när jag och mamma var på bio igår

pirates of the caribbean 4

filmen var jättebra som jag redan hade kunnat trott. när man ser trailen så kan man få massvis med olika tankar men när man ser filmen så kommer nya häftiga tankar upp. kan inte berätta så mycket för du kommer ni ju veta hela filmen :P


leos smycken på närmare håll


 
örhängen sjukt snygga brukar använda dom ibland :P


andra örhängen med buda typ :P


halsband som är jättefin :)


en ny grej han har gjort på bild och form.


länkbyte

nu ska jag länkbyta med två urgulliga tjejer som har en söt blogg tillsammans. dom skriver om sitt liv. dom ger bra råd om musik  så missa inte det.  dom båda berättar om deras roliga,äventyrliga liv och ganska långa texter som vi gillar? tro mig har inte sett något av deras inlägg utan bild om det inte är musik tips. läs för ni kommer säkert inte att ångra er :)
                                                        http://juiceocookie.blogg.se/


det är sånt som får en att fortsätta blogga

idag på matten så berättade Vilma att hon tycker det var bra att jag gjorde många inlägg varje dag och det är roligare att läsa. okej ni kanske det trodde det skulle stå typ något annat men det var roligt att höra iallfall så kommer försöka göra så många inlägg jag kan. vilma bara så du vet tack för stödet det gör min dag ;) nu så ska jag väl vara ute när det är så fint väder för det är väl det vi vill ha? ska stutsa för jag älskar att göra det för att bara :P

bild på vilma hittade på google :P

jorden går under?

har hört massa saker om att någon gubbe var 110% på att jorden ska gå under imorgon. men jag tror inte det är sant därför:

Jorden går under 1993, hände det? Nej
Jorden går under 2000, hände det?, Nej
Jorden går under 2005, hände det?, Nej
Så varför tro på 21:sta Maj och 2012?

där är beviset så vad tror ni?


 
bild från google ifall någon undrade :P


Fredags mys

nu är jag äntligen hemma, cyklade hem med jacqueline denna gång för tove cyklade väldigt mycket i förväg. jag och jacqueline har börjat att ta en ny väg hem, vi svänger av på ett ställe som gör det mycket lättare att komma hem. nu så ska jag äta billyz pizza och kolla på inspelade OC avsnittet från igår. sen ska jag dammsuga nedervåningen innan mamma kommer för vi ska till tandläkaren(igen) men förra gångenvar det ju för att kolla hur tandställningen skulle se ut och så. nu ska vi bara kolla om jag har några hål och sånt. nu så var iallfall min billyz pizza klar så ska äta den nu.

OC

nu är jag hemma från gitarren vi fick "popular" i läxa. den var väldigt lätt att lära sig och lätt att komma ihåg. nu kollar jag på OC som jag spelade in innan jag åkte till gitarren. nu så håller ryan och tayllor på att splittras och jag avskyr det! :( seriöst får damp om dom gör slut :( så försöker komma över det för ska se pirates of teh caribbean senar kl 17.50 med mamma. nu ska jag fortsätta kolla på OC.


Gitarr

nu så sitter jag framför teven och kollar på disney channel. det är inge kul på där men orkar inte byta kanal. sen så ska jag öva på min gitarr i läxa har jag " fariytale" med alexander rybak. själv tycker jag den låten är ganska dålig. min favorit läxa i gitarr jag har fått är "pirates of the caribbean" den var ganska svår men ändå bra för lärde mig den efter ett tag. gitarren börjar halv 4 så får spela in OC innan jag åker dit. OC börjar 15.00 ifall någon undrade. bilden är från google om någon undrade.

hello sweet home

nu är jag hemma efter en bra dag i skolan. skaer som gör denna dag bra:

* rolig mattelektion där man gick runt och frågade folk(ni ser frågan längre ner)
* på NO:n så lörde vi bingo
* bra väder
* bra mat i skolan(för första gången?)
* ska se PIRATES OF THE CARIBBEAN 4 I 3D! <3(detta gör att dagen är bra iallafall mest av allt annat)
* kort dag i skolan

så det var några anledningar iallafall. nu ska jag ta och göra mig lite dricka för är ganska törstig.

weheartit.com

Tumblr_llew1kehzm1qcuj4to1_500_large
Tumblr_lld1aaubpd1qk5mzto1_500_large
7249dda62e027b61ba037539f0ed5e0e_large
Tumblr_lldy1oza1i1qc0khfo1_400_large

ont i huvudet

imorse när jag vaknade fick jag plötsligt ont i huvudet :P ahr fortfarande ont i huvudet. nu sitter jag och kollar på jims värld sjukt kul serie men ska åka till skolan snart. vi har matte första lektionen och jag och vilma ska gå runt och fråga.

vilken artist lyssnar du helst på?

1 elvis presely
2 justin bieber
3 michael jacksson
4 akon
5 oscar lindros
6 övriga artister

man ska fråga runt 50 personer, det kommer bli kul tycker jag. bättre än vanliga lektioner.

Adjö :)

ska gå och lägga mig och läsa (älska) imorgon ska jag se PIRATES OF THE CARIBBEAN 4!! skulle ha sett den idag men vi hade för fullt upp med allting. sen har jag skola och gitarr innan såklart :) nu så är det dags att lägga sig :P

Äta

dags för lite glass , tänkte ta en snickers för det är så gott. medans jag äter glassen kommer jag nog kolla på teve hahah tevenörd dårra? sen är det ju så bra med skolan att vi inte har någon läxa utom franska så har inte så mycket att plugga till. nu när jag sitter här och skriver så blev jag mer sugen på glass. så ska nog hämta min glass nu innan jag inte kan lämna datorn :P

470....471

detta är mitt 471 inlägg, ganska många alltså. väldigt nära 500 inlägg och det är jag verkligen nöjd med :)

egentligen471 men men :P

18 maj 2011

ska berätta en liten historia:

pappa,jag och max var lite sena till innebandyn så jag fick cykla i förväg för max hade problem med hans lås till cykeln. så jag cyklade halv fort dårra. sen när jag nästan var framme så hörde jag pappa skrika " var är max?" jag blev först förrvirad sedan blev jag panikslagen. så jag svarade "är han inte med dig?" och då så fick pappa cykla tillbaka medans jag cyklade till träningen. först när jag kom ditt så var jag inte så fokuserad på det man skulle göra eftersom jag var orolig för max. så för att skaka av mig lite så berättade jag för emma e och hon förstod mig bra. sen när vi skulle köra en liten tävling så såg emma att pappa och max hade kommit så då pustade jag ut. sen så gick väl allt bra , vi spelade match i slutet och mitt lag vann med några mål :p om någon undrade så följde max med för han hade fotboll så han och pappa cyklar med mig till träningen och är där ett tag tills det är dags att åka till max fotboll.

nu ska jag kolla andra bloggar och ringa ett par samtal så adjö.

en tanke av sommaren <3


rihanna


ny kategori

leo kommer visa vad han håller på med på fritiden och lite annat. han gör jättefina saker jag tror till och med ni blir häpna.



tycker ni?

dagens outfit ♥


Linne-NK
Byxor-Kappahl
Armband-Egypten


4 KM

jag har sprungit 4 km idag med pappa. leo cyklade istället för han inte ville springa. nu ska jag kanske äta men vi får väl se.ska planera dom följande veckorna också för vill inte bara sitta hemma och inte göra någonting :P är det bara jag som älskar att läsa andras bloggar? jag gör det för man får reda på vad dom gör och man lär liksom känna personen som har bloggen av en konstig anledning. just det nu kom jag på att jag ska göra en liten hemlig grej nu som ni kommer få reda på vad det är på fredag kanske. mycket att gör eller? nu ska jag sätta igång iallafall.

I want


Gina Tricot

Gina Tricot


ur och penn (örhängen)

Foto


xepria

mitt abenomang går ut om exakt en månad så jag och pappa har kollat vilka mobiler man kan välja bland och gissa vad? xperia med tangentbord fanns så jag vill ju ha en så pappa ska tänka på det. det kommer nog inte bli bestämmt nu eftersom det är en månad kvar men vi får väl se. det fanns kanske 15 mobiler att välja bland men det var väldigt enkelt att välja vilken jag ville ha ;)


Zzzzzz


är ni trötta? själv är jag väldigt trött. ska nog till säng och läsa. ÄLSKAR att läsa vet inte varför men dom allra bästa stunderna på dagen är när jag kryper ner i min säng, sätter på mina hörlurar och läser en bok eller något. iallafall imorgon börjar jag kl 08.00 så blir kanske ett inlägg och om det blir det fixar jag tidsinställt tills senare på dagen. nu är jag sugen på att lyssna på musik,läsa och krypa ner i min säng så adjö.

haha mästerverk på bilden i fredags.

i fredags så gjorde linn ett poträtt av mig,karolina och tilde.

linn som sitter och ritar ett mästerverk

såhär blev mästerverket.

tilde :)

karolina :)

Jag :=)

vad tycker ni var mästerverket likt?

hemma efter fys träningen

kom hem för kanske en halvtimme sedan? har duschat och gjort lite annat. snart ska jag sätta mig med SO läxan, sida 79-83 har vi i läxa tills imorgon. tänkte fixa en ny kategori som handlar lite om min lillebror som designar och håller på med harumicka(stavning) han är väldigt duktig. kanske kommer upp idag eller imorgon. nu så ska jag som är så duktig sätta mig med SO:n så gör ett inlägg lite senare.

Mums

fick lite gott efter att ha varit hos tandläkaren. för alla som är intresserade kommer jag förmodligen få tandställning i slutet av sommarlovet.


Rubrik brist

har kollat på OC det var verkligen spännande. nu ska jag iallafall snart äta pasta carbonara. sen har jag fys träning i en timme. vet inte om det är så många som kommer eftersom vädret har varit så dåligt. själv kommer jag eftersom det är ganska kul och min pappa är ju en av tränarna. men det vore ju kul om det bara var jag och pappa :p


Tidsinställt


hello <3

just nu sitter jag och lyssnar på musik på spotify. ska till skolan om ett tag , jag åker kvart i nio men jag börjar egentligen inte förren kvart över. vill inte komma försent så det är bättre att vara tidig right? för alla som var intresserade ska jag till tandläkaren idag för dom skulle typ kolla tänderna tills jag ska få tandställning.fast åker tillbaka till skolan sen så då har jag nog franska. ska nog göra i ordning mig nu men fixar ett tidsinställt.

Fick lite saker när jag var på landet



430 kr där i om någon undrade fick egentligen 330 i lön men fick 100 kr av farmor cokså. sen fick jagvett par solglasögon av elena men glömde ta kort på dom så..

dagens outfit ♥ :p


Linne-Lindex
Tröja-Cubus
Mjukisbyxorna-Från älvsjö aik innebandy


imorgon blir det vanlig bloggning

.

tidsinställt

nu ville jag bara påminna alla om att sommarlovet snart är här. jag slutar skolan den 10 juni! längtar och man får ju inte glömma att JOHNNY DEPP fyller år dagen innan( 9 juni ) sen så är det ju så att erick saade ska sjunga idag så får man ju hoppas han vinner. jag tror han har större chans än hon som var med förra året eller vad tror ni?

landet

nu sitter jag på landet och lyssnar på när lustiga familjen sitter och pratar ;) idag så har jag, leo och max plockat stenar vi fyllde 8 hinkar tror jag? då har man ju fått lite pengar ju såklart. just nu så är min faster så sjukt nyfiken om vad jag skriver på min blogg :P sen ska jag kanske gå ner till bryggan och kanske ta lite kort. ska väl skynda mig att ta kort för min ipod har inge batteri, har suttit och spelat på den väldigt mycket om man säger så. fast har tröttnat ganska mycket på spelen. nu så diskuterar lustiga familjen något konstigt väldigt kul attt lyssna på? :P ska nog sluta blogga nu men fixar ett tidsinställt.

/Tuva


Tidsinställt


själv tycker jag hiss för dom är så fina + man kan ju ha dom nu när det börjar bli sjukt varmt. hittade dom på Gina tricot minns inte hur mycket dom kostade :P vilken gillar ni bäst? själv gillar jag den längst ner till vänster, i korallfärg nästan sjukt snyggt. den svarta kommer nog sist av alla mina val bland dom här för gillar färgglada kläder på sommaren ju ;)

Dagens outifit


Linne- Lindex
Vitgrejsomärsomenväldigtlitenmagtröja- vet inte
Shorts- H&M
Leggins- vet inte hittade i gaderoben

Godmorgon

ska tagga för skolan sen ska jag till landet men har fixat gästbloggare men som tur är har jag fixat 3 tidsinställda tills bara idag :o så duktig man är? hoppas ni kommer bli nöjda med dom. idag slutar vi kl 13.10 så inte värdens längsta dag precis så det är ju bra hoppas bara det blir bra väder idag. igår var det ju jättebra väder det var sjukt varmt att orientera med långbyxor igår :P ska nog åka nu så njut av resten av dagen nu.

godnatt

godnatt ska ligga i sängen och lyssna på musik.

5 saker ni inte visste om mig

* fick typ damp förut när jag var på landet för jag saknade mamma och papppa(för några år sedan)
* jag gör en liten skål på träslöjden
* älskar oboy och pucko det är så gott <3333
* jag sitter brevid en roliga kille i klassrummet som har torrhumor :P
* just nu tänker jag på hur mitt liv kommer se ut

Landet...

ska till landet imorgon med mina lillebrorsor och farmor och farfar. själ har jag aldrig gillat att vara på landet men mamma och pappa skulle bort. kanske hittar någon som kan gästblogga vet exakt vilka jag ska fråga. men just nu är jag på dåligt humör för såg precis OC och kommer missa nästa avsnitt av OC!!! som är imorgon och det börjar bli riktigt spännande... alltså shhiiiit vet inte hur jag ska bli på bättre humör. jaja får väl spela in det men kommer gå lite sådär :P när helgen är slut så kommer jag säkert vara på bra humör igen för

1 då börjar OC
2 hem ljuva hem
3 träffar kompisarna
4 träffar mammma och pappa
5 träffar marsvina
6 kommer tillbaka till min älskade stutsmatta!
7 kommer kunna börja blogga igen
 
sju bra anledningar ;)

Det kallas insperation

Tumblr_ll2b4q5y1l1qf4pmwo1_500_large
Tumblr_lkti3k7tzs1qdbxjvo1_500_large
Tumblr_ll2ldbvkfb1qh6lvfo1_500_large
Tumblr_ll2ni3x3d51qbgo5so1_500_large
Tumblr_lkpnbepcjc1qhd5bdo1_500_large

                                http://weheartit.com/

orientering= ....

 gick väl lite så och si med orienteringen men ska äta nu och för alla som är intresserade så tog det 45 minuter att gå hem. i vanliga fall brukar det ta 15-20 minuter men idag var jag riktigt trött efter orienteringen och vi hade varit vid IP så tog lite extra lång tid. iallafall ska ha gitarr kl 15.30-16-00  så åker kanske kvart över? så kommer inte kunna blogga under den tiden. sen ska jag kolla på OC för kommer spela in det snart.


i will be there for you


vad är det första du säger på morgonen?

hej allesammans ska till skolan snart taggar upp för orienteringen som börjar 11.50 men vi har vanliga lektioner innan. nu sitter jag med franska läxan framför mig och fattar nästan inget? men får väl hitta på något sätt att försöka förstå :P fixar iallafall tidsinställt tills senare så det blir fler inlägg och roligare att läsa min blogg.

Godnatt

i say Godnight have sweet derams.

Dagens outfit




Linne-H&M
Magtröja-Lindex
Byxor-Kapphal
Armband-Fått av kompisar som bor i finland(jag tror dom bor i finland)

filmerna har kommit!

pirates of the caribbean filmerna har kommit, alltså alla 3 filmer. men när 4:an kommer ut på film då ska jag köpa den också. är jätteglad ska kolla på trean så fixar tidsinställt eftersom filmen är typ 2 timmar och mer. fick alla 3 filmerna i en liten box kan man väl säga? hihi den är jättefin ska ställa den på en fin plats i mitt rum. sen ska jag ju köpa en teve för mina pengar har jag bestämmt har inte så mycket kvar som jag måste spara så då kan jag ju kolla där.

såhär ser boxen ut

här är filmerna

Hiss eller Diss


vad tycker ni? själv älskar jag dom. gillar den längst bort till höger men dom andra var också fina.


OC

kollar på OC nu sen ska jag göra en sak på facebook. Imorgon har vi orientering 11.50 fast vi har vanliga lektioner innan och när vi är klara med att orientera så får man gå hem :) så bloggar mer då. nu ska jag fortsätta kolla på OC om ni inte vet vad det är kommer ni få svårt att föstå nu så ni kanske ska vänta lite då... hejdå :)

lev livet så länge du kan

nu ska jag var ute och sedan se på OC, spelade in det innan vi åkte till farsta och handlade kläder. sen har jag inga mer läxor utom franska som jag glömde på skolan men ska nog spela lite gitarr också. är det bara jag som älskar detta väder? seröst typ 24 gradeer idag kanske har minskat lite men ändå.Tack modernatur om du nu finns :P ska gå nu men hörs...

mig i min fina byxdress :)

shopping med farmor och farfar


behöver mer stift till skolan har bara tre kvar i mitt pennskrin
 
Är lite beroende av läppglans, vet inte varför ;)
 
byxdress eller vad man nu säger, den är iallafall jättesöt

vitt linne, vet det ser sjukt tjockt ut på bilden men den är inte det :P
 
köpte på H&M jättesöt kan är typ en magtröja? :P


kanske inte kommmer blogga

för att jag kanske ska shoppa med min farmor och farfar efter skolan men vi får väl se..om inte så kommer jag blogga direkt när jag kommer hem. om vi ska shoppa har jag tänkt köpa en särkild tröja på gina tricot. jaja vi får väl se. just nu är jag i skolan och har haft SO prov och efter som detta är tidsinställt så vet jag inte hur det har gått för mig :P hoppas det har gått bra iallafall.

random bild från när jag var i parken

Godmorgon sömntuttor♥

hejhej snart ska jag cykla till skolan :P vi har SO prov idag är lite pirrig men hoppas det går bra ändå. som vanligt har jag suttit med kick off böckerna vid bordet medans jag äter. jag bara älskar kick off böckerna är ganska sur att dom inte ska publicera kick offs fortsättning, vet faktiskt inte varför dom inte ska göra det. jaja kanske kan mejla dom som skriver kick off och fråga varför? ganska bra ide faktiskt. ska snart cykla så måste gå fixar tidsinställt.

träning

idag på fysträningen så sprang vi långa vatrvet vid IP. jag sprang med elin sedan kom indra och höll oss sällskap. vi pratade om lite olika saker b.l.a. skolan och alla jobbiga prov :p vi stannade någon gång ibland men när vi hade sprungit ungefär halva varvet så råkade indra nästan trmpa på en liten ORM? shiit vad rädd jag vart , tur att den var ganska liten men ändå ganska läskig. sen sprang vi klart långa varvet som är 3,8 km! stolt man är då :P sen så körde vi lite mer spring med joggande som tillägg. sen så cyklade jag hem med caroline och pappa(caroline bor inte så långt bort ifrån oss) sen har jag hoppat på stutsmattan med leo i en kvart också och såklart ducshat.(stavning) nu ska jag plugga SO så adjö.

lite misslyckad vatten bild XD

ska vi plocka blommor?

hahah vilket minne när jag,alice,jacqueline,johanna,vilma,linn och sofie gick runt som en kedja och letade efter blommor :p vi eller alice och linn hade värdens roligaste dialekt(thahah) seröst det lät så jätteroligt. vi gick runt hela lunchrasten på BMX banan och letade efter blommor, eller egentligen letade vi efter en ros fast vi hittade ingen :P haha det var sjukt kul fast imellan så satte vi oss ner på ett berg och pratade lite. det var väldigt roligt jag vill jättegärna göra om det. nu måste jag gå ska äta nu.

OC

sitter hemma och äter billyz pizza. glömde spela in OC imorse så missade kanske inte så mycket nu som tur var. det börjar bli riktigt dramatiskt nu!! sen ska jag plugga till det dumma SO provet jag har imorgon och så har jag träning. så får se när nästa inlägg kommer.

Tidsinställt


godermorgon

haha tröttnar liksom aldrig på att säga "godermorgon" älskar verkligen det ordet. nu är det iallafall snart skola och så duktig som man är så ska man cykla till skolan. det är lite problem med min blogg just nu som gör att ni kanske inte ser vad detta inlägg handlar om men jag ska fixa det efter skolan eller försöka fixa det efter skolan. nu är det snart dags för mig att dra till skolan så måste gå.

godnatt

säger godnatt nu ska läsa böcker nu eller a kick off pocketböckerna, ju mer läsande ju mer kunskap säger vi. imorgon väntar nya inlägg så säger adjö det var trevligt att råkas.

skola

imorgon är det skola igen :P vi ska få tillbaka våra engelska prov(är lite pirrig) satsar på ett G+ men vi får väl se. just nu så vet jag inte vad jag ska göra!! ska troligen äta någotn medans jag pluggar inför SO provet. sen ska jag lägga mig och läsa kick off i en timme(livet är bara så skönt) hoppas det blir bra väder imorgon kanske lika bra väder som idag fast lite bättre ;) nu ska jag gå och laga mat adjö!

hej

hejdå

Down to earth


vaddå plockade överdrivet mycket maskrosblad?



dagens outfit


tröja-kappahl
byxor-vet inte
berlockarmband-har fått va någon
berlocker-glitter tror jag

kubb

jag har varit ute och gjort lite saker men framför allt kört kubb! glömde helt bort att vi ens hade kubb här hemma. ska göra i ordning för imorgon är det ju skola :p inte så skojigt men det posetiva är att vi har sovmorgon. har kollat igen lite bloggar nu o ska snart sätta mig ner och spela bakery story(sjukt kul) har faktiskt gjort om lite där. sen ska jag gå in på facebook och kolla vad som har hänt där och så. adjö

bild från min ipod

samla på?

jag samlar på pengar men vad ska jag köpa för dom? först sa jag ju att jag skulle samla till en platt teve som kostade 2000 någonting med box till men hittar den inte på nätet så erbjudandet kanske gick bort? ganska sur över det faktiskt :P men får väl fortsätta leta efter någonting att samla på. ett tips prierunner är en bra hemsida om ni vill hitta dom billigaste priserna. ska fortsätta elta nu adjö!

vattenkrig

jag och max har kört vatten krig ganska länge nu. bytte precis kläder för mina kläder var alldeles blöta XD det var sjukt kul synd bara att min andra lillebror leo missade det,han var på kalas hos sin kompis. nu ska jag väl gå ut igen och läsa och framför allt plugga SO! vår SO lärare är jättenogrann med hur man berättar eller hur man svarar på en fråga :P det var ju inte så längesedan jag hade SO prov så detta är nog sista provet för denna termin iallafall i SO. just nu sitter max och håller på med vattten så man blir lite misstänksam men vi får väl se vad som händer.

bild tagen från google

about things along the way I love you, what would you say then


Jag älskar verkligen dom här bilderna

Tumblr_lksmrh7urf1qhpf9yo1_500_large
Tumblr_lknhfyuvqo1qja5foo1_500_large
Tumblr_lkeke47gr81qzyn5oo1_500_large
1304805783790672977_large

                                     http://weheartit.com/

twilight nörd

hej vaknade för en stund sedan,har klätt på mig och så :p nu kollar jag på twilight igen thahah. den är ganska bra faktiskt hoppas dom visar tvåan snart(new moon) nu är dom typ i fysik rum? och edward sprang just där ifrån. ska äta frukost nu mer inlägg kommmer.


Twilight

nu ska jag och leo se på Twilight,vi spelade ju in igår som ni kanske läste i ett annat inlägg. ska nog ta och hämta mitt godis nu för blev helt plötsligt sugen på det :P vad tycker ni godis eller snacks? själv beror dte på vad det är för godis och vad det är för snacks. ska nog ta marsipanäggen som jag visade i tidigare inlägg. dom är verkligen jättegoda MUMS! sen har jag ett litet problem min ipod vill inte ladda upp dom nya bilderna jag har tagit under dagen :( leo vill börja kolla nu så säger adjö!

ni kanske undrar?

ni kanske undrar vad jag gjorde resten av timmarna när jag inte var vid darton. jo jag har hoppat väldigt mycket stutsmatta idag mer än vad jag brukar göra mycket mer än vad jag brukar göra. sen har jag suttit och läst kick off boken jag tipsade om några inlägg längre ner. såklart så har jag lyssnat på musik också ;) sist men inte minst har jag tränat lite fotboll(hemma alltså) det gick lite sådär bollen hamnade på massa konstiga ställen i trädgården. sen har jag inte gjort så mycket mer,tror iallafall inte det (hmm....) nu ska jag kolla lite bloggar så adjö med er då :P


haha jag och freja våra händer tog lite mycket plats? XD


marsvinen

jag,leo och max har suttit ute i typ en timme och gjort mat till marsvinen :P max gjorde 3 rätter,leo gjorde 3 rätter och jag gjorde 5 rätter. sen så ville max att vi skulle ge varandra poäng som vi skulle avslöja när vi ska äta middag. eftersom dom inte brukar läsa min blogg så kan jag lika gärna berätta vad dom ska få för poäng.

Leo- 20/20
Max- 20/20

hahah samma poäng medn båda gjorde jättebra jobboch marsvinen gillade ders lika mycket typ. men har kommer en sorlig historia när jag skulle lyfta cokkie(leo marsvin) så kissade han på mig!!blev först ganska arg men det gick över ganska snabbt. nu har vi tagit in dom av två anldeningar:

1 det var vääldigt kallt ute
2 vi skulle gå in för om 15 är maten klar och då kan ingen ha koll på marsvinen för vem vet det kanske dycker in en katt eller en fågel på vår tomt som är sugen på marsvin? även om marsvinen är i en utebur blir dom såklart väldigt rädda.

ska äta nu :)

Leos marsvin cookie,vistt är han söt(a) det måste ni ju hålla med om ;)


den får en att inse verkligheten


Foto



vattenpistol

har varit ute idag och kommer forsätta vara ute eftersom det är så fint väder. leo och mamma är i skärholmen för att handla lite saker tror jag,mamma skulle göra några ärenden där. så max,jagoch pappa har varit hemma. när jag var och hoppade stutsmatta så började spruta vatten under ifrån stutsmattan så jag kollade ner och där satt max med en vattenpistol ;) hahah sen överaskade han mig med att han råkade spruta vatten på mig så min tröja blev blöt men inte jätteblöt som tur var. ska fortsätta vara ute nu för jag tror max väntar på mig.

HAHAH random bild XD


stort tips X10

jag brukar varje natt(på vardagarna) läsa en speciell poket bok kan man väl säga. vet faktiskt inte hur jag fick pocketböckerna från början men just nu är dom absoluta favoriten. Det handlar om en kille som heter Krille.han spelar fotboll men deras lag går det inte så bra för, dom ligger näst sist i serien. sen så har han problem i skolan främst allt med matten,han tycker det bara är massa krångel. krille är också kär i skolan populäraste tjej,hennes namn är Jennyen dag så träffar krille på ett spöke,spöket verkar vara en vanlig kille i hans ålder. spöket som heter Anderas hjälper krille med att komma in på fotbolls gymnasiet,få bättre betyg i skolan och hjälper krille att bli ihop med krilles drömtjej Jenny. massa saker kommer ivägen för Krille och hans drömmar. LÄS! vet inte riktigt var man kan köpa dom böckerna kanske på någon bokhandel.

nu kommer bilder från inuti pocketböckerna



bilderna är från både ettan oh tvåans bok.bilderna står heller inte i ordning, sen om ni tycker den verkar bra så tyccker jag ni ska leta efter en sån i en bok affär(tips kanske finns i skärholmen)


MUMS

har ätit frukost nu ska nog vara ute ett tag nu eftersom det är så fint väder.just nu sitetr jag och äter på något jättegott som mamma har köpt :) ni kan få fundera lite..iallafall så ska jag hjälpa pappa att bygga en ny grej i trädgården vill inte berätta vad det är för det får ni se senare i framtiden ;) sen så spelade mamma in Twilight åt mig igår eftersom jag skulle göra lite annat vi den tiden. ni kanske just nu sitter och funder på vad det är för godis jag sitter och äter på så visar en bild.

vaken

hej är vaken nu ska göra i ordning mig för denna dag. idag är inget planerat just nu men vi får väl se vad som händer. som ni kanske ser på tiden vaknar jag ganska tidigt på helgerna vet inte varför men det är väl bara så. vad tycker ni jag ska äta till frukost? har inte bestämmt mig än, här kommer lite alternativ

*rostad bröd med smör och andra tillbehör
*yougurt med flingor
*äta rester från veckan
*laga egen ny mat som: nudlarmed köttbullar

har ganska svårt att bestämma mig så det kan ta ett tag innan jag kommer börja med frukosten. medans jag äter frukost ska jag nog plugga till SO provet nästa vecka. att äta frukost och plugga kan fungera ganska bra tycker jag.ska fixa mig nu men fler inlägg kommer senare.


Hiss och Diss premiär



* Sommarlovet är om ungefär en månad
* Det är helg
* Nästan inga fler prov nu vad jag vet utom SO provet nästa vecka
* Det fina soliga vädret
* Twilight går på teve idag kl 21.00 på ettan
* Att pirates of the caribbean 5 ska göras(det stog det på en hemsida)


* Dissar verkligen orientering i regn
* När man har tråkigt
* Läxor
* När man bestämmer något med någon och så blir det aldrig av
* När man har tappat bort något som låg precis framför en(hänt mig ett antal gånger)

snart dags för mat så tänkte blogga lite

som ni kanske ser på rubriken ska vi snart äta,själv är jag väldigt hungrig. ska kolla lite bloggar och sånt nu även om det är bättre att göra det på kvällen för då har dom ju skrivit typ alla sina inlägg(hoppas ni fattar) tänkte börja med hiss och diss så fixar det tills efter maten.

ser lite konstigt ut(hjärtat alltså) men den blev ganska bra iallafall :p

Sorry blame it on me-Akon


bra väder idag va?

hejsan svejsan har just gjort klart min kompis header tyvärr kommer ni inte få se den än,vet faktiskt inte när ni kommmer att få se den. iallfall sitter i mitt rum och lyssnar på musik fastegentligen har jag ganska tråkigt men får väl hitta på något med någon i helgen. ska kanske ut och hoppa stutsmatta och lite annat. så om någon vill göra något är det bara att messa eller kommentera så hör jag av mig ;) OC avsnittet var läskigt trodde ryan skulle dö men det gjorde han inte som tur va. orkar inte vänta tills nästa avsnitt :p

dagens outfit ♥


Tröja-H&M
Mjukisbyxor-Assist innebandy
Armband-Fick av en kompis men tror den är från glitter

hej jag kan inte hitta på någon bra rubrik hejdå!

idag hade vi NO prov sista lektionen det kändes som om det gick bra. sista frågen tog upp en hel sida :P hoppas det går bra. engelska provet skulle man få tillbaks på måndag så är lite pirrig. men just nu så dukar jag lite musik ska sätta mig och plugga SO nu innan OC börjar. vi har SO prov på tisdag eller onsdag minns inte vilken dag det var. OC börjar 15.00 så så ska jag kolla på det och under pauserna kommer det upp ungefär ett inlägg totalt under alla pauser. haha svårt att fatta men ni kommer märke vad jag menar ;) ska plugga nu så ses om en stund igen :)


Fru marias bak

jag,jacqueline,emma och tove åkte till fru marias bak. det var bara jag och jacqueline som hade pengar med sig :P jag tror hon köpte bulle med vaniljsås i typ? jag köpte cupcake bil har ni nedanför↓



Cha Cha

godermorgon(bästa repliken?) är väldigt trött orkar verkligen inte gå till skolan idag, dessutom har vvi NO-prov som säkert kommer bli jättesvårt. tur att provet är sista lektionen. iallafall ska väl cykla till skolan idag kanske cykla med jacqueline och tove. som tur är så är det fredag sista skoldagen denna vecka. när jag kommer hem ska jag göra lite SO glömde antecknings boken i skåpet igår :P såklart blir det bloggning och kanske ska fixa en header till min kompis(länkar hennes blogg när den är klar och när hon har börjat skriva) jag och min kompis ska väl snakcka om det där med headern imorgon antar jag. fixar tidsinställt kl 11.30 för slutar skolan 13.10 fast brukar få sluta 10 minuter tidigare.

denna blid är hittad i mitt arkiv med bilder :P

bokat

har bokat biljetter till pirates of the caribbean 4!!! den 19/5 kl 17.50 3D!!!! längtar idag är det exakt två veckor kvar thihih <3 pirates of the caribbean 1,2,3 kommer nästa onsdag hade ju köpt dom på nätet med mamma fast då skulle dom inte komma förren om några månader och nu är dom snart här. den har månaden börjar verkligen bra. ska iallafall gå ner och äta munk(mamma hade köpt) sen ska jag kanske duscha sedan blir det läggdags så detta är sista för idag. glöm inte att kolla bloggen imorgon bitti då kommer jag säkert blogga :)

OC stort tips!

spelade in dagens avsnitt av OC så jäkla bra, tack jacqueline som tipsade om OC.kan berätta lite om vad som har hänt. en tjej som heter marissa fick skjus av en kille som heter ryan dom skulle skjusa henne hem tror jag? iallafall hennes gamla eller hennes pojkvän minns inte om det var hennes gamla pojkvän eller inte körde typ på dom för att....(minns inte :P) så då råkade marissa och ryan hamna i en olycka vilket gjorde att marissa dog emn ryan klarade sig.ryan kunde inte komma över det som hade hänt han klandrade sig själv kan man väl säga. han visste att det fanns massvis med vänner som ville hjälpa honom så dom ska få honom att inse att det inte var hans fel. i dagens avsnitt kan man få reda på mer synd bara att avsnittet redan har varit ;) men imorgon är det ett avsnitt kl 15.00 börjar OC på 5:an tror jag och OC slutar kl 16.00 så en timme men jag tror inte ni kommer ångra er om ni ser det avsnittet fast det kanbli väldigt svårt att förstå någonting om man inte har sett det förut. själv har jag bara sett det typ 5 gånger men ändå förstår jag det mesta :P

hon som sitter ner och har blont hår är marissa, hon som nu är död
hon som står upp längst till vänster med brunt hår typ? det är marissas mamma
paret som står och håller om varandra är han som sitter ner i svart hårs(eller brunt hår?)föreldrar
killen som står ensam i blontbrunt hår det är ryan, han som var med när marissa dog
hon till höger í svart hår? det är summer hon har eller är(minns inte) ihop med killen som sitter ner
kaitlin cooper, willa holland, hotty, marissa oc
detta är marissas lillasyster typ......i filmen tycker jag hon inte är så särklit snäll men vem vet i verkliheten är hon säkert det ;)


Var är sommaren?

Tumblr_lkpwx581jn1qjbhk2o1_500_large
Tumblr_lkk0ryc54p1qbgo5so1_500_large
Tumblr_lhafo6pzbu1qdbbywo1_500_large
Tumblr_lkb4rnsuj81qet6myo1_500_large


                             http://weheartit.com/

mamma kan du printa ut denna bild(i färg) den är till skolan


home now

vår sista lektion var engelska och vi hade prov :P det kändes som om det gick ganska bra faktiskt bättre än vad jag trodde. idag var en väldigt bra dag tycker jag,vi fick sluta 13.10 om vi var klara med provet då och lektionen börjarde 12.30 så vi slutade väldigt tidigt idag. idag har jag gitarr och min sträng är lite kansaig så vi måste byta den så det kommer låta helt muppat när vi ska gå igenom läxan(gitarr läxan) idag. ska göra lite mat nu vi skulle fått nudelsoppa men det blev bara soppa med ingenting i :(


Godnatt

GODNATT alla söta läsare som läser denna blogg,ska sova nu :P hoppas ni gillade dagens inlägg,tror jag gjort runt 8 inlägg idag och det är ganska bra med tanke på alla prov och läxor jag har. jag har engelska prov imorgon så önska mig nu lycka till ;) ska nog ta och träna lite imorgon eftersom vi börjar 08.25 så då hinner jag ju träna.


Bara för att.....<3

Det finns en blomma vit som snö
kan ej visna,kan ej dö
dess namn känner du nog inte
igen trogen vänskap kallas den

 


svar på kommentar

Rebecca om weheartit.com:
fina bilder :)

 sv: Tack :D

Carolina om weheartit.com:
Fin header! :D Hur är det? :)

 sv: Tack :) Det är bara bra :D

Grattis i efterskott

sjukt seg men ändå grattis emma i efterskott(hon fyllde år igår) hoppas du hade en bra födelsedag för det tror jag du har haft :) älskar dej emma bara så du vet :P

OMG bästa låten eller vad?


weheartit.com

Tumblr_lkltuzacsk1qcxieko1_500_large
Tumblr_lknu2p4bf21qcrsn7o1_500_large
Tumblr_lknv17p4np1qcrsn7o1_500_large
Tumblr_lkabq5tguy1qii7kpo1_500_large
Tumblr_lkc1v3w30x1qad2wmo1_500_large

seiöst orientering suger -.-

jag,linn och karolina skulle orientera tillsammans och det gick väl lite hit och dit. vi hittade första grejen på typ 10 minuter? sen när vi skulle hitta den andra tog det en halvtimme(HAHAHAH) sen så minns jag inte resten. men karolina och linn gjorde illa sig på två ställen var :P starckare,jag hade värdens tur som inte gjorde illa mig. alltså vi har typ sjukt roligt minne från orienteringen, vi skulle leta efter grej nummer 2 och då kom en stor hund springade mot oss så vi fick fett mycket panik så vi sprang typ för livet(HAHAHAHA) sen så slutade hunden jaga oss och alla bara kollade på varandra och skrattade. gissa vad? sen mot slutet började det regna :P otur man har då,men vi blev seröst jätteblöta! tillsist orkade vi inte mer så vi bara gick mot ängen där man började och sa att vi inte orkade mer. vi hittade 9/11 kontroller eller vad det heter,ganska bra jobbat om jag får säga det själv men dte tog 1h 48 min tror jag ungefär 2 timmar :P sen när vi skulle gå tillbakas till skolan så kom karolina och jag på att träslöjden började om 20 minuter så vi var tvugna att hoppa över maten tills daniel(träslöjds läraren) dök upp och sa att vi kunde få gå och äta eftersom vi hade orienterat fast vi kom typ 10minuter försent :P det var en kort verison av halva denna dag.

natti natti

ska lägga mig i sängen nu är väldigt trött. imorgon börjar vi kl 08.00 och har SO i en halvtimme sedan ska vi ha orgientering :P längtar inte direkt men ett steg närmare helgen och ett steg närmare sommmarlovet(längta) pappa kom på hur man kunde lyssna på spotify på vårantv i vardagsrummet. så vi kanske använder teven som stereo en vacker dag ;)ska läsa igenom lite bloggar sedan ska jag väl sova så detta är sista inlägget för idag
BYE!


vädret

här där jag bor kan man verkligen inte kalla detta väder för vårväder,det snöade på morgonen och regnade när vi var i skolan. undrar om moder natur har något imot oss?(om man nu tror på att hon finns) själv gör jag det ibland beronde på vilket väder det är. idag so orgenterade vi alltså bara provade och då var det ju inte bästa vädret och vi ska orgentera imorgon också *suck* orgentera är typ en stor del av idrott och en stor del av betygen. hoppas iallafall det blir bättre väder imorgon :D


bild från google(såhär mycket ska solen lysa imorgon)

dagens outfit ♥


Linne-Cubus
Tröja-New yorker
Jeans-vet inte cubus tror jag

plugga + plugga= mer pluggande

tjenare sitter och pluggar har två prov denna vecka och ett prov nästa vecka *stön* så pluggar o pluggar men efter maten ska jag ta det lite lungt och sånt. igår kväll kom mamma och jag på att min gitarr har gått sönder,en av strängarna på gitarren har gått sönder :P en bra nyhet dök upp nu idag fick 50/57 på svenska provet är jättenöjd fick G sjärna är jätteglad nu gäller det bara att klara alla andra prov. ska forstätta plugga sedan blir det mer inlägg.


Tidsinställt vare här

här är lite bilder från denna vecka har tagit fler men tog bara ett par stycken kanske får anvendnign av dom andra bilderna en annan gång.


Hello sweethearts

godmorgon vaknade för inte så länge sedan,idag börjar vi kl 08.00 så har ingen sovmorgon :P kanske ska cykla idag har inte bestämmt mig än(seg) om jag ska cykla kommer jag antingen cykla med familjen en bit eller cykla med jacqueline och tove hela vägen.idag har ska vi få tillbaka svenska gramatik proven hoppas det har gått bra annars då blir det inte bra.....(för väntansfull) ska fixa i ordning mig nu så fixar tidsinställt tills lite senare om nån timme typ.

bild sedan två dagar sedan

video bloggande

har provat med videofyme men det funkar inte(problem med mejl adressen) så om någon har ett tips om någon annan sida där man kan videoblogga så kommentera gärna.

Dagens ämne

Dagens ämne är: Justin bieber
lite konstigt att ha det som ämne men är bara tvungen att ta upp det.

GILLA ELLER INTE GILLA: Många i vår skola säger att Justin Bieber är dålig och att han låter som en tjej vilket inte jag tycker. känner inte så många som vågat erkänna att dom gillar justin bieber,jag tycker att ni borde göra det om ni nnu tycker han är bra.man har ju såklart olika smak men oftast när för många ogillar eller gillar en speciell artist så låtsas andra att dom gör det också för att hänga med i vad andra tycker är inne(alltså populärt)

JAG HAR OGILLAT HONOM OCH GILLAT HONOM: från början tyckte jag han var bra så satt mest hemma och lyssnade på honom eftersom inga jag kände tyckte han var bra. efter ett tag så slutade jag lyssna på honom för att försöka hänga med på vad alla andra lyssnar på för musik. så då ogillade jag honom och så.efter att bio filmen han har gjort så började jag lyssna lite på honom igen och jag hittade väldigt många bra låtar som jag lyssnar på nu.fast jag berättade aldrig att jag hade börjat lyssna på honom(igen) men när flera började erkänna att dom gillade/gillar justin bieber så har jag också börjat.

LÅTAR:
Baby
One less lonely girl
One time
Never say never
Never let you go
Love me
Pray
Somebody to love
Born to be somebody
U smile
That should be me
Down to earth
Bigger
First dance

dettta var bara några han har varit med och sjungit eller har sjunigt


inte direkt den gladaste låten men en bra låt


Tidsinställt

nu är man så smart så jag har listat ut hur man fixar tidsinställt :) är väldigt glad över det så kommer säkert fixa tidsinställt imorgon så ni är beredda på det.detta är bara kort info adjö <3

bilden har inget med inlägget att göra

home sweet home

idag har det väl varit en helt okej dag tycker jag. vi var i datasalen idag(GILLA) jag o vilma skulle typ kolla efter lite olika saker men båda hade först problem med inloggningen :p tillslut kom båda in,en av grejerna vi sökte på var gröna lund vi satt o kollade på videoklipp från deras hemsida istället för att göra andra saker ;) sen har jag haft franska,svenska o lite annat.vi fick sluta 10 minuter tidigare än vanligt idag.ska plugga inför dom två kommande proven(NO,ENGELSKA) kan ganska mycket av det vi skulle kunna i NOn så blir lite musik o engelska då. plus dom nytagna bilderna från i helgen kommer senare idag(tog inga! bilder med ipoden under cupen för hade inte med mig den) jaja dags att plugga :) 
bild från när jag,leo och max var ute o fotade o lite annat(igår)


P-L-U-G-G-A

ska plugga inför NO:on,engelskan är lite lättare så ska väl börja plugga nu.sen gör jag nog inga fler inlägg eftersom plugga tar sin tid :p sen är det ju skola imorgon(saknar vännerna) jag o caroline ska träffas vid en speciell butik kl 08.45 o vi börjar 09.15 så vi har en halvtimme o det kanske tar 6-8 minuter att cykla.imorgon är det föresten ingen innebandy träning eftersom vi nyss har haft cup o sen ska vi börja med att ha fys på måndagar vi IP. ska väl börja med pluggandet o såklart lite musik också så adjö.

bilden har inge med inlägget att göra :)

påhittad text av mig

motståndarna går in på plan med allvarlig min
vi går in på plan med ett leende på våra läppar

motståndarna tänker på vinst
vi spelar tills det blir vinst

motståndarna svettas medans dom springer
vi svettas medans vi kämpar

motstånadrna spelar ett bra spel
men vi spelar bättre

dom springer fort
men vi springer snabbare

dom kämpar för att göra mål
vi kämpar för laget

dom spelar för att visa vilka som är bäst
vi spelar för att vi älskar det vi gör


here i am

Hemma för ett tag sedan,tänkte blogga då från min dator men den var jätte seg så då gav jag upp men efter ett tag kom jag på att det fanns andra datorer att blogga ifrån så gjorde ett annat inlägg som ni ser nedanför. imorgon är det skola kommer vara hur trött som helt typ,kom också på att jag har två prov jag måste träna till(vill inte ha IG) så dags att börja pluggá,just det bilder kommer imorgon tror jag(bilder från cupen,tog onte alls många bilder men men)


matcherna

Match 1: då mötte vi västerås IB U,vi spelade ganska bra men vi förlorade med 5-0 o nu fick man reda på att laget västerås vann alla sina o dom var 99:or :P om ni undrar stog jag i mål den matchen.

Match 2: vi spelade mot stensture BK. den var väldigt bra tycker jag o vad jag vet så var alla 98:or i det laget. vi förlorade med 8-0(stog inte i mål) vi spelade bra men bättre andra halvlek tycker jag.

Match 3: vi spelade mot bollstanäs o förlorade med 3-0 tror jag minns inte riktigt. stog i mål den matchen var på ganska glatt humör hela matchen :)

Match 4: då spelade vi mot stenhagens KK o förlorade med 3-1,det var ella som gjorde mål :) vi spelade väldigt bra tycker jag eller det såg ut så för stog i mål o kunde se över hela planen då.

Match 5: vi spelade mot FBC uppsala,ett väldigt bra lag som var ganska jämnlika med oss. fast vi förlorade ändå med 3-2 jättejämn macth vi hade många skott på slutet som inte riktigt ville gå in ;) (stog i mål)

Match 6: vi mötte täby FC o vann med 3-1! väldigt bra match tycker jag denna gång var jag ute spelare. täby hade 4 97:or denna match alla blev typ jätteförvånade att man fick ha 4 överåriga(fast bara 97:0r tror jag) vi hade inga överåriga ändå. VARNING: täby FC skrekl sk*t högt hela matchen :P

RSS 2.0